Poglej, v kakšni razkošni hiši z zaročencem uživa Jennifer Aniston

Priljubljena prijateljica Jennifer Aniston si je s svojim Justinom Therouxom v Los Angelesu, bolj natančno na Bel Airu, privoščila luksuzno hišo, kjer pogosto uživata, kadar ne snemata.

2. 10. 2013

Jennifer Aniston, katere slava ne pojenja, ampak je po razhodu z Bradom Pittom le še narasla, je končno srečna. Dolgo je iskala pravega moškega zase in ga našla v seksi igralcu Justinu Therouxu. Zaradi nje naj bi on celo zapustil dolgoletno dekle. Srečna sta in uživata drug z drugim. Kadar sta le lahko skupaj, ko pač ne snemata filmov, rada uživata v enem izmed domov.

Lani sta si tako omislila hišo v Kaliforniji, v predelu Los Angelesa, ki ga imenujejo Bel Air, kjer imajo svoja domovanja številne zvezde. Hiša, ki je sicer bolj moderna, a še vedno prijetna na pogled in za bivan­je, je stala neverjetnih 21 milijonov, velika pa je kar 8.000 kvadratnih metrov. Toliko je bivalne površine.

Hiša, ki je bila sezidana leta 1950, ima štiri spalnice in šest kopalnic. Njena cena pa je visoka tudi zaradi prekrasnega pogleda, ki se skorajda iz vseh prostorov odpira na Tihi ocean.

Ko je Jennifer prvič prišla na ogled hiše, se je takoj zaljubila vanjo in sploh ni preveč razmišljala o tem, ali bi jo kupila. Dejala je, da je to kraj, kjer si predstavlja vzgajati kopico otrok, ki si jih z Justinom bojda želita.