Poglej TO čudovito hišo ministra Marka Borisa Andrijaniča (in spoznaj njegovo krasno ŽENO)

Njegova hiša je božanska, njegova žena pa ... no, preprosto očarljiva, njena zgodba pa navdihujoča! Vse in še več si poglej v pripetem posnetku. 

Poglej TO čudovito hišo ministra Marka Borisa Andrijaniča (in spoznaj njegovo krasno ŽENO) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
11. 4. 2022
Ekipa portala Metropolitan.si se je ranega nedeljskega jutra odpravila v Novo mesto, natanko na kraj, kjer je minister naredil svoje prve otroške korake. 
 
Minister za digitalno preobrazbo Marko Boris Andrijanič jih je na pragu doma svoje mame pričakal s skodelico hibiskusovega čaja in piškoti, ekipa pa je spoznala tudi njegovo življenjsko sopotnico Dhruti iz Indije. 
 

No, vse to si lahko pogledaš v spodnjem video posnetku:

 
 
Tekom pogovora, s katerim je medijem prvič doslej dovolil pokukati v zasebno življenje, je ekipi Metropolitana zaupal celo, da vsako jutro prepeva pod prho – in da sosedi nad njegovo glasbeno izbiro (po navadi se odloči za repliko pesmi skupine Coldplay) precej pogosto vihajo nos.
 
No, vsega pa ne bomo izdali že zdaj – pripravili smo namreč ekskluzivni posnetek, ob ogledu katerega se boste počutili, kot bi tudi sami prisostvovali prijetni čajanki, pri kateri minister Andrijanič ne skopari z besedami. 
 

In ker ljubezen na prvi pogled čisto zares obstaja …

 
... je ekipi minister ponudil tudi ekskluzivni vpogled v njegovo poročno knjigo in zaupal, katero je bilo najlepše poročno darilo, ki sta ga z Dhruti prejela. Pošalil se je tudi, da je kot otrok želel postati vojskovodja ali rock zvezdnik, kar se seveda ni uresničilo – je pa (v zameno) doživel pravi študentski krst na kampusu univerze Oxford. Filmsko življenje? Pa še kako!
 
 

Na Indijski poroki bo namreč jahal tudi …

 
Slona. Čeprav sta usodni da dahnila v Piranu z vonjem po morju, prava poroka šele prihaja. Letošnjo jesen bosta namreč ljubezen sklenila še na drugem koncu sveta v družbi 300 prijateljev in članov družine njegove izbranke. In ker indijska tradicija veleva, da mora ženin svojo moškost dokazati z jahanjem sivega velikana, se bo tega slavnostno lotil tudi naš minister.
 
Naj vam za konec zaupamo še eno zanimivo dejstvo o tem politiku: kavo in rogljiček bi znal naročiti celo v latinskem in grškem jeziku.
 

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik