Poglej PRVO objavo, ki jo je Kate Middleton delila na Instagramu (zelo čustveno)

Mi smo prepričani, da jo je za ta korak navdihnila svakinja Meghan! 🤭

Poglej PRVO objavo, ki jo je Kate Middleton delila na Instagramu (zelo čustveno) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 10. 2019

Kraljeva socialna omrežja vodijo člani njihovega osebja, to je znano dejstvo. Odkar pa je ... 

... v družino prišla Meghan, se stvari tudi tukaj delajo malce drugače. Kot veš, sta s Harryjem tudi sama precej dejavna na njunem Instagram računu Sussex Royal in s tem naravnost navdušujeta cel svet.

Sedaj pa sta se za podoben korak odločila tudi Kate in William. Če so med najbolj osebne objave na Instagramu Kensington Royal spadale slike njunih otrok, je zdaj vojvodinja s to potezo pokazala tudi delček sebe in svojih čustev.

Zaključek kraljeve turneje v Pakistanu je namreč pospremila s slikami obiska posebnega centra za otroke iz ogroženih družin in čustvenim zapisom, ki je požel veliko pohval na račun vojvodinje. Kate je tam tudi nagovorila otroke in njihove skrbnike, kar sicer ne počne prav pogosto. 

Poglej si prvo objavo vojvodinje Kate na Instagramu Kensington Royal, ki jo je v celoti spisala sama:

Kate je čustveno zapisala:

"Skupnost v SOS vasi je zasnovana okoli družine - in to najboljše možne družine, kar si jo lahko predstavljate. Tukaj vsi skupaj negujejo, ljubijo in ščitijo otroke, ki so v njihovem varstvu.

Ti ranljivi otroci, mnogi iz travmatičnih okoliščin, so tako v tem ljubečem okolju priskrbljeni in sposobni oblikovati zdrave odnose, ki jih tako obupno potrebujejo za svoj obstoj in uspeh.

- Catherine"

Vojvodinja je znana po tem, da v svojih dobrodelnih organizacijah in kraljevem delu daje velik poudarek prav pri otrocih iz vsega sveta, še posebej tistih, ki prihajajo iz težkih okoliščin. Prizadeva si za njihovo izobrazbo, dobro psihično zdravje in najboljše možne pogoje za njihov razvoj. 

Bravo, Catherine! Res te občudujemo!

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Katarina Benček SVEŽE zaljubljena? TO je Slovenec, ki ji je ogrel srce (uau! 😍)

Priporočamo tudi: VIDEO: Harry in Meghan v čustvenem intervjuju PRVIČ spregovorila o njunem zakonu