Poglej, koga ljubi igralec Klemen Janežič!

Priljubljeni igralec Klemen Janežič, ki smo ga dodobra spoznali v seriji Usodno vino, kjer je igral zdravnika Martina Rozmana, naj bi bil po novem srečno zaljubljen.

Poglej, koga ljubi igralec Klemen Janežič! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
20. 1. 2016

Kot poroča revija Lea naj bi 26-letni igralec po novem ljubil 30-letno Nino Ivanišin, soigralko iz omenjene serije, iskrica pa naj bi preskočila prav na snemanju Usodnega vina, kjer Nina igra Dašo Rozman.

Nina

Na vprašanje, ali sta z Nino res par, je Klemen odgovoril, da tega ne bo komentiral.

Rjavolasi igralec je tudi sicer o svojem ljubezenskem življenju še iz časov, ko je njegovo srce pripadalo igralki Ajdi Smrekar, zelo skrivnosten, res pa je da pred kratkim v enem od intervjujev priznal, da je spet zaljubljen, vendar o dekletu ni želel podrobneje govoriti.

Zanimivo je tudi, da je Klemen prav za revijo Lea priznal, da so mu bila od nekdaj bolj zanimiva starejša dekleta.

"Samo enkrat sem imel mlajšo punco, sicer pa same starejše. Saj to ne gre za cela desetletja, ampak dve, tri ali štiri leta," je pojasnil in dodal, da ga pri ženski najbolj pritegnejo izkušnje in zrelost.

No, če sta z Nino res par, jima seveda iz vsega srca želimo vse dobro, sicer pa lahko simpatičnega igralca trenutno ujameš na odru ljubljanske Drame, kjer v predstavi Ane Karenina igra grofa Vronskega.

Preberi še: Klemen Janežič: "Starejša dekleta so bolj zanimiva" ali pa Klemen Janežič: Če si pustim, da se zaljubim, se zaljubim do konca!