Poglej, kako čeden je izbranec Maje Geršak, soplesalke Mihe Zupana (Zvezde plešejo)

Maja, vse pohvale za tako čeden 'ulov'! ❤️

Poglej, kako čeden je izbranec Maje Geršak, soplesalke Mihe Zupana (Zvezde plešejo) (foto: POP TV) POP TV
11. 4. 2019

Na uredništvu smo tudi med tednom pod vtisom akrobacij zvezdnikov in njihovih plesnih polovic.

Tokrat smo se na Instagramu navdušile nad izbrancem plesalke Maje Geršak, ki  v oddaji natopa s košarkarjem Miho Zupanom.

Poglej, koga ljubi plesalka Maja:

 

A post shared by Maja Geršak (@maplesacicaja) on

No, sicer pa v tej zvezi ni čeden le on, saj sta skupaj že skoraj 'kičasto' privlačna, in tu je dokaz, da sta skupaj kot za v revijo!

 

A post shared by Maja Geršak (@maplesacicaja) on

Sicer pa sta Maja in Peter skupaj preživela že resnično veliko, saj sta bila kar 12 let plesna partnerja v latinskoameriških plesih. Skupaj sta osvojila veliko zavidanja vrednih naslov, med drugim tudi tretje mesto na evropskem prvenstvu South American Showdance med profesionalci in četrto mesto na svetovnem prvenstvu v Showdanceu na Nizozemskem.

 

A post shared by Maja Geršak (@maplesacicaja) on

Prav zaradi tega je Maja že večkrat priznala, da je Peter njen popoln plesni partner, a kot kaže, se vsaj tako dobro ujameta tudi zasebno.

 

A post shared by Maja Geršak (@maplesacicaja) on

Maja in Peter sta se pred časom tudi zaročila, a kot je povedala Maja, so se jima v letu, ko sta se nameravala poročiti, zgodile številne spremembe, zaradi česa sta poroko tedaj postavila na stranski tir.

 

A post shared by Maja Geršak (@maplesacicaja) on

V dnevih po zaključku plesne oddaje Zvezde plešejo si bosta zdaj zagotovo privoščila kakšen krajši oddih, kot izgleda, pa bomo na informacije iz njunega zasebnega življenja morali še malce počakati.

Fotografije: Igor Zaplatil

Preberi še: Miha ob koncu šova Zvezde plešejo: "Zagotovo naju (z Natalijo) čaka še ogromno lepih in prijetnih trenutkov"

Priporočamo tudi: Ajdi Smrekar in Sebastijanu Cavazzi se je KONČNO uresničila skupna želja!