Poglej, katero znano Slovenko ljubi trener Jan Kovačič (The Biggest Loser Slovenija)

Spremljaš šov The biggest loser Slovenija 2017, v katerem sodeluje tudi seksi trener Jan Kovačič. Malce smo pobrskali po njegovem ljubezenkem življenju ugotovili, katero znano Slovenko ljubi!

Poglej, katero znano Slovenko ljubi trener Jan Kovačič (The Biggest Loser Slovenija) (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
9. 10. 2017

Njegova punca je nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik!

Zaljubljeni parček so fotografi pred kratkim ujeli v Ljubljani na finalnem izboru Miss Slovenije.

Nives in Jan sta nam takoj padla v oči, saj sta izjemno karizmatična in postavna. Izbor pa sta spremljala neposredno iz prve vrste.

Nives kot nekdanja miss Slovenije (lento je nosila leta 2012) je zagrizena športnica, ki je svojo pot v fitnesu začela v letu 2013.

Zajadrala je v skupinsko vadbo in vzporedno našla strast še na drugih področjih fitnesa. "Izobraževanje sem nadaljevala na Fitnes zvezi Slovenije, kjer sem do leta 2014 pridobila naziv vaditelj skupinske vadbe in fitnesa," je povedala Nives.

In podobno je tudi njen fant Jan Kovačič, ki ga lahko spremljamo v šovu The biggest loser, ki prihaja na Planet TV. Jan je diplomiral na Fakulteti za šport in se kot diplomirani kondicijski trener ukvarja še z različnimi športnimi aktivnostmi.

Uživa v vadbi na tisoč in en način, najbolj pa takrat, ko ljudem pomaga pri rehabilitaciji in doseganju želenih športnih ciljev. Kar se bo zagotovo izkazalo tudi v resničnostnem šovu The biggest loser 2017.

"Z Janom se poznava že dlje, od lanskega decembra pa sva skupaj," je njuno navezo še komentirala Nives.

Da v zvezi oba žarita, je bilo nemogoče spregledati na dogodku, kjer sta se pojavila skupaj. "Jan bo spremljal tekmovalce v šovu in jim na svoj način poskušal približati zdrav življenjski slog," je še povedala Nives, ki mu bo ob tem zagotovo v veliko oporo.

Napisala: Mima (za Lady)

Poglej še, kakšno lepotico ljubi pevec Marijan Novina (Znan obraz ima svoj glas 2017) ali pa poglej, kaj ob 6. uri zjutraj počne Rebeka Dremelj!