Poglej, kateri zvezdniški parček je 'kopiral' zaročne fotografije Harryja in Megan

Zaročne fotografije princa Harrya in Meghan Markle so bile res ČU-DO-VI-TE. Ne preseneča nas, da tudi drugi v njih najdejo navdih za lastne fotografije.

Poglej, kateri zvezdniški parček je 'kopiral' zaročne fotografije Harryja in Megan (foto: Profimedia) Profimedia
13. 9. 2018

Pred kratkim smo poročali o novi zaroki zelo popularnega zvezdniškega parčka. Nick Jonas in Priyanka Chopra sta svojo zvezo zelo dolgo skrivala, sedaj pa sta oboževalce presenetila tudi z novico o zaroki.

Zadnji teden pa o srečenem parčku govorijo predvsem zaradi fotografije, ki je bila posneta na tednu mode v New Yorku, in sicer na modni reviji Ralph Lauren. Vsi so namreč prepričani, da je fotografija kopija zaročnega portreta princa Harryja in Meghan Markle.

Obe fotografiji je sicer posnel isti fotograf, Alex Lubomirski, in obe fotografiji res vsebujeta dokaj podobni pozi srečnih parčkov. Nick in Harry sta postavljena v sedeč položaj, Meghan in Priyanka pa sedita ob njima in razkazujeta svoj zaročni prstan.

Meghan in Priyanka sta sicer dobri prijateljici (z Nickom naj bi poleti tudi obiskala Meghan in Harryja) in presenetilo bi nas, če Priyanka še ne bi videla njunih uradnih zaročnih fotografij.

Podobnost v fotografijah je tako lahko naključna ali pa sta Nick in Priyanka le želela tako lepe zaročne fotografije, kot jih imata Harry in Meghan.

Vir: Cosmopolitan.com

Foto: Profimedia, Instagram.com/@ralphlauren, Instagram.com/@nickjonas

Preberi še: Je Meghan Markle res že noseča?!

Priporočamo tudi: Tadej Pišek (Reka ljubezni) spregovoril o snemanju vročih poljubov z Laro Komar