Poglej, kakšno posebno nalogo je kraljica Elizabeta II. zaupala Meghan Markle

O tem, kako dobro se razumeta Meghan Markle in kraljica Elizabeta II., poročajo že vsi svetovni mediji. Pred dnevi pa je kraljica še enkrat javno pokazala, da ji je Meghan res zelo pri srcu.

Poglej, kakšno posebno nalogo je kraljica Elizabeta II. zaupala Meghan Markle (foto: profimedia) profimedia
27. 6. 2018

Ali Meghan in kraljica Elizabeta II. res postajati najboljši prijateljici?

Pustimo ob strani dejstvo, da je že sama poroka bila znak, da je kraljica Elizabeta II. sprejela Meghan v svojo družino, ampak tudi po poroki smo lahko opazili več znakov njene naklonjenosti.

1.

Eden izmed bolj opaznih je bila fotografija Meghan in princa Harryja, ki se nahaja na mizi v eni izmed kraljičinih sob. Gre za enega izmed njunih portretov, ki javno niso bili objavljeni.

2.

Prav tako pa sta se do sedaj očitno imeli odlično tudi na vseh uradnih obiskih, saj fotografije razkrivajo njune nasmejane obraze.

P.S. Nam se zdi, da se hihitata kot dve navihani najstnici, ki opazujeta vroče fante. ;)

3. Nova vloga

Svoje zaupanje in predanost pa je kraljica tokrat izkazala še s tem, da je Meghan predala zelo pomembno nalogo, in sicer skrb za program Queen's Young Leaders. Kraljica je program vzpostavila pred petimi leti in pravijo, da ji je zelo pri srcu.

Za kaj gre pri Queen's Young Leaders?

Preko omenjenega programa vsako leto izpostavijo mlade, ki s svojim udejstvovanjem na različnih področjih (duševno zdravje, preprečevanje nasilja nad ženskami in drugi načini izkazovanja junaških dejanj) pomagajo družbi. 

Princ Harry se je šele letos bolj povezal s programom in zanimivo bo videti, kaj vse bosta dosegla skupaj z Meghan.

O samem programu pa je povedal tole:

" V preteklih letih sem res užival med spoznavanjem vseh mladih, ki s svojo strastjo in razumevanjem v meni prebudijo optimističen pogled na prihodnost. Vedno znova vidim, da današnja generacija mladih razume, da se moraš za reševanje velikih problemov, najprej osredotočiti na točne vzroke za nastanek določene situacije in ne na njene simptome. In prav zaradi njihovega mišljenja, so pri svojem delu tako uspešni in pomagajo spreminjati svet."

Glede na njegove besede lahko verjamemo, da je kraljica program predala v prave roke. :)

Vir: cosmopolitan.com
Foto: Profimedia

Preberi še: Mama Luke Dončića obnorela svet in to je njenih top 6 fotk z Instagrama!

Priporočamo tudi: TO so najbolj instagramabilne in dostopne destinacije v naši bližini (popoln vikend pobeg)!