Awwwwww! Razkrivamo fotografije (in podrobnosti) sanjske poroke Nike Ambrožič Urbas

Našli smo fotografije s poroke Nike Ambrožič Urbas, modne mačke in sodnice šova Zvezde plešejo. Nika nam je zaupala tudi, kje sta se z možem Matjažem poročila in kakšno poročno torto sta imela.

Awwwwww! Razkrivamo fotografije (in podrobnosti) sanjske poroke Nike Ambrožič Urbas (foto: POP TV) POP TV
24. 3. 2019

Modna kreatorka, ustanoviteljica modne znamke Marija Moderna, kreativna direktorica za modne dodatke pri luksuzni znamki Timothy Oulton s sedežem v Hongkongu in sodnica najbolj plesnega šova pri nas – Zvezde plešejo, Nika Ambrožič Urbas, in njen soprog, Matjaž Ambrožič, sicer novinar, že 13 let srečno živita in delata v Londonu.

Njuno življenje je polno zanimivih trenutkov. In eden izmed dogodkov, ki so ju najbolj zaznamovali je zagotovo njuna poroka, ki se je zgodila julija leta 2015.

Poroka Nike Ambrožič Urbas

"Prijatelji so se šalili, naj vendar nikar tako ne hitiva. Ironično seveda, saj sva se za poroko odločila po 19 letih skupne zveze. A midva si pač rada vzameva čas. Bilo je zelo lepo; čustveno in romantično, elegantno," sta povedala.

Poročila sta se v mali cerkvici v Loki pri Mengšu. (Glej čudovito fotografijo zgoraj!) "Jaz sem tam odraščala," pove Nika. "Sicer sva se nekaj tednov prej civilno poročila v Londonu (v okrožju Islington), cerkveni obred pa sva želela imeti ob najinih družinah in prijateljih.

Poročni šopek je Niki mama nabrala na svojem vrtu tik pred odhodom v cerkev, ko se je že malo mudilo. "V trenutku spontanosti je izbrala cvetje, za katerega se ji je v tistem trenutku zdelo, da je 'pravo'. Čisto na hitro sva ga zvezali s preprostim trakcem."

Kot kaže sta na poroki razrezala torto, ki je videti nadvse slastno! (Mmm, bi tudi ti ta trenutek zagrizla v en kos?)

Nika Ambrožič Urbas

Zanimalo nas je, kje sta se Nika in Matjaž spoznala in iz zanesljivih virov izvedeli, da se je to zgodilo v Stegnah v Ljubljani, na radiu Gama MM, kjer je bil Matjaž urednik glasbene oddaje Jazz galerija.

Takrat si je rekla, ko ga je zagledala: "S tem moškim bom preživela vse življenje."

Danes sta srečno poročena in ni se še zgodilo, da bi zaspala sprta. To je njuno pravilo in držita se ga.

Nujno si oglej tudi njun poročni video, ki smo ga našli na portalu YouTube TUKAJ:

Sicer pa se zakonca Ambrožič-Urbas fantastično dopolnjujeta. Pravita, da sta se našla.

"Imava res srečo. Oba zanimajo stvari, ki se med seboj odlično prepletajo. Na primer, Matjaž ima razvit občutek za estetiko in moda mu je zelo blizu. Poleg tega ima strast do umetnosti, potovanj, zanima ga vse, kar je povezano z družbenim razvojem. Na drugi strani sem jaz ljubiteljica zvrsti glasbe, ki navdihuje tudi Matjaža, zanimajo me arhitektura, lepota bivanja, komunikacija," je bila iskrena Nika v intervjuju za revijo Story.

V vsakodnevnem tempu pa si zavestno vzameta čas zase, dan, ki je samo njun. Večkrat se kam odpravita na izlet.

Fotografije: Twitter.com/@nikaurbas in Facebook.com/Matjaž Ambrožič

Preberi še: Sodnica Nika (Zvezde plešejo) spregovorila o kritikah in pokazala fotografije iz najstniških let

Priporočamo tudi: FOTO: Modni slog Nike Ambrožič Urbas – seksi ali bljak?