Poglej, kako seksi je igralec Klemen Janežič v kopalkah!

Postavni igralec Klemen Janežič si je letos privoščil dopust na hrvaškem otoku Vis, kjer so ga ujeli med preživljanjem romantičnih trenutkov s punco Nino.

Klemen ja zaslovel z vlogo zdravnika Martina v seriji Usodno vino. (foto: Pop TV) Pop TV
22. 8. 2016

Govorice, da sta Klemen in Nina par so se prvič pojavile januarja letos, in kot se je izkazalo so bile še kako resnične.

Zaljubljenca je na plaži ujela revija Nova, ki piše, da je Klemen v trenutku pritegnil pozornost svojih oboževalk (ko boš videla, kako seksi je v kopalkah, ti bo vse jasno), a on je imel oči le za svojo drago, igralko Nino Ivanišin (na fotografiji spodaj), ki jo je (dobesedno) nosil po rokah.

Nina

Cosmo samo zate objavlja naslovnico revije Nova, ki jo krasita zaljubljenca, ti pa hitro skoči do najbližje trafike, saj boš le tako prišla do še več fotografij in podatkov o enem od najbolj vročih slovenskih zvezdniških parčkov. +  V tokratni številki dobiš še prilogo Sodobna mama!

klemen

Preberi še: Kakšno je v resnici življenje slovite manekenke Alessandre Ambrosio ali pa poglej, kako seksi je v kopalkah po novem Kim Kardashian (FOTO)!

Priporočamo tudi: Jeep festival 2016: osvoji vikend z Jeepom!