Poglej, kako RAZKOŠEN je dom Kate Middleton in princa Williama (VIDEO)

Kako ljubka je njuna otroška sobica, se ti ne zdi? ❤️

Poglej, kako RAZKOŠEN je dom Kate Middleton in princa Williama (VIDEO) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2018

Zahodno krilo Kensingtonske palače v Londonu je bilo od nekdaj rezervirano za princa Williama in njegovo družinico, in čeprav lahko stavbo v središču Londona opazujemo kolikor dolgo želimo, je notranjost veliko bolj zaprta pred radovednimi očmi javnosti. 

Kljub temu pa so člani kraljeve družine v preteklosti ob različnih priložnostih odprli vrata svojih domovanj, med njimi sta se pred kratkim znašla tudi Kate in William, saj si utrinke njunega razkošnega domovanja lahko pogledaš v spodnjem posnetku.

Poglej si utrinke kraljevega domovanja Williama in Kate:

Palača je bila sicer zgrajena v 17. stoletju in  vse do leta 1898 odprta za javnost. Tedaj je kraljica Victoria namreč odredila, da se javnosti pokaže tudi najbolj intimne kotičke palače in pred javnostjo razkrije, kako kraljeva družina v resnici živi. 

Leta 1898 se je njena namembnost spremenila, saj je palača postala dom številnih kraljevih imen, nazadnje tudi Williama in Kate.

Kateri je tvoj najljubši kotiček njunega 'stanovanja'?

V stanovanju 'A1' kjer danes živita Kate in William je v preteklosti sicer živela princesa Margareta, pred vselitvijo pa je kraljevi parček stanovanje konkretno prenovil.

Za prenovo 20-sobnega stanovanja je kraljeva družina tedaj odštela več kot milijon funtov, stanovanje pa je v klasičnem slogu dekorirala kar Kate sama.

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Uau! Poglej, kako KRASNO stanovanje imata Anamaria in Luka Dončić v Teksasu!

Priporočamo tudi: TAKO naj bi izgledal otrok Meghan Markle in princa Harry-ja!