Poglej, kako posebno in prikupno darilo so znani Slovenci poklonili Flisarju ob rojstvu prvorojenke

Pred dobrim tednom je naš smučarski krosist Filip Flisar prvič postal očka, kar je naznanil s spodnjo fotografijo. Ob tem srečnem dogodku so znani Slovenci (Alya, Isaac Palma, Zlatko, Tanja in Kori, Damjan Murko, Dejan Zavec, Omar Naber idr.) Filipu in Moniki poklonili prav posebno in prikupno darilo. Kaj, razkrivamo spodaj.

Poglej, kako posebno in prikupno darilo so znani Slovenci poklonili Flisarju ob rojstvu prvorojenke (foto: Instagram.com/@filipflisar) Instagram.com/@filipflisar
2. 7. 2018

Filip Flisar in njegova Monika Vuk sta postala starša hčerkici Sofiji

Čestitke so v minulih dneh kar deževale na družbenih omrežjih in veseli družinici je med prvimi čestital tudi njun dobri prijatelj Tomi Gomilšek, ki je ob rojstvu male Sofije združil znane Slovence, ki so se Filipu in Moniki poklonili s prav posebnim darilom – natančneje z domiselnim videoposnetkom.

Preden bereš dalje, spodaj hitro klikni 'play' TUKAJ:

Glasbena videočestitka je združila številne znane Slovence

Zgornja glasbena čestitka, ki je namenjena Filipu Flisarju in njegovi izbranki Moniki, ki sta pred dobrim tednom postala starša, je združila številne znane Slovence, ki so mlademu in srečnemu paru čestitali.

 

A post shared by Filip Flisar (@filipflisar) on

"Iskreno povedano se je projekt začel že februarja. Poklical sem prijatelja Jana Vaukmana, ki je bolj poznan pod umetniškim imenom Vauks, in ga prosil, ali lahko pri njem posnamem besedilo in videospot. Pripravljen je bil pomagati pri celotni izdelavi pesmi in pri montaži celotnega videospota. Znane obraze, ki jih lahko zasledimo v spotu, pa sem moral poiskati sam," je novinarki naše medijske hiše zaupal Tomi Gomilšek, ki se je vsega domislil.

Tomi in Monika sta namreč zelo dobra prijatelja!

V otroštvu sta veliko časa preživela skupaj. 

"Sem namreč edinček in Monika mi je vedno bila kot starejša sestra. Poznava se pravzaprav že od malih nog, saj smo sosedje. Starši so družinski prijatelji. Zelo dobro se razumemo in moram povedati, da sem pri njih velikokrat dobro jedel in tudi prespal. Zame so skrbeli, kot da sem njihov otrok, za kar jim bom večno hvaležen," je iskren Tomi.

 

A post shared by ᵒMℓšєᵏ (@gomilsek) on

Naključje je tudi to, da sta se Monika in Filip preselila in šla živet zase. Tukaj v hiši, kjer živim zdaj, smo prav tako sosedje.

Tomija pa je v preteklosti zaznamovala še ena preizkušnja, za kar bo Moniki večno hvaležen.

"Ne smem pozabiti tega, da, ko je moja mami (na fotografiji spodaj) zbolela za rakom, nam je samo družina Vuk dejansko pomagala in nam stala ob strani. Monikin oče je takrat naredil vse, kar je bilo v njegovi moči. Z njihovo pomočjo je moja mama danes še zmeraj z nami. Brez njih nam ne bi uspelo."

 

A post shared by ᵒMℓšєᵏ (@gomilsek) on

Kdo je v resnici Tomi Gomilšek?

Tomi je 25-letni Ptujčan, njegov hobi in največje zadovoljstvo pa je žongliranje in nastopanje (kako dobro to počne, priča spodnji Insta video!).

"Največ nastopam skupaj z zavodom Dornava, kjer so ljudje z Downnovim sindromom. Najbolj iskreni ljudje! Z žongliranjem se ukvarjam od leta 2005, ko je bila na Ptuju žonglerska konvencija. Takrat so me vsi ti žonglerji navdušili s svojimi vragolijami in želel sem jih poskusiti tudi jaz. Od takrat je žongliranje moja notranja sreča."

 

A post shared by ᵒMℓšєᵏ (@gomilsek) on

Članek je objavljen v aktualni številki revije Nova, kjer lahko prebereš še več o simpatični gesti znanih Slovencev.

Fotografije: Instagram.com

Preberi še: Lili Žagar objavila redko fotografijo svoje družinice in Chiara Ferragni je dodatek s plaže nosila na 'elegantnem dogodku' (in napovedala nov trend!)

Priporočamo tudi: Zakaj se moški poročijo z nekaterimi ženskami (z drugimi pa ne)