Poglej, kako ljubko hči ima Anika Horvat

Naša priljubljena pevka Anika Horvat je pred tremi leti prvič postala mamica hčerki Steli, ki je danes že prava mala damica. Tako kot njena mamica tudi ona zelo rada prime za mikrofon. In nič drugače ni bilo tokrat, ko je Anika gostovala v oddaji Vikend paket.

Poglej, kako ljubko hči ima Anika Horvat (foto: Screen Shot) Screen Shot
9. 10. 2017

Kmalu po tem, ko je Anika sedla na zeleno sofo in začela z voditeljico Bernardo Žarn razpravljati o svojem življenju in glasbi, se jima je pridružila njena triletna hči Stela.

Voditeljica jo je vprašala, če bo kaj zapela in mala Stela je nemudoma prijela za mikrofon, in rekla, da bo.

Medtem ko sta Anika in Bernarda klepetali, je tako Stela, ki je zelo podobna svoji mamici, veselo prepevala. 

Anika je oddaji povedala, da kadar le lahko hčerko vzame s sabo. “Moja glasba je poklic kot vsak drug, nič posebnega in Steli to tako prikazujem.” pravi. 

V oddaji je Anika še razkrila, da je tudi ona kot zelo majhna deklica rada prepevala, a da se je to spremenilo, ko je zadeva postala bolj resna.

“Ko sem dobila svojo prvo pesem, je bilo to zelo težko spraviti iz sebe,” je bila iskrena Anika: “Pela sem že prej, a ko je šlo zares, ni šlo tako hitro. Sem pa zgodaj ugotovila, da je glasba moja velika ljubezen.”

Kako zelo Anika uživa v vlogi mamice, je pred kratkim razkrila tudi v intervjuju, v katerem je povedala: 

"Mislim, da sem rojena mamica. (smeh) Zelo uživam v vlogi Steline mamice. Moja mala lepotica je ob pravem času prišla v moje življenje in skupno greva naprej po poti. Meni otrok ni nobena ovira, zato iskreno vsak trenutek namenim svoji punčki, ki je pri treh letih že zelo zgovorna in nadvse razgledana deklica."

Povedala je tudi, da je Stelin prihod njeno življenje popolnoma spremenil, logično nakazal druge dimenzije ...

"in dal tisto odgovornost, da v vlogi mamice naredim najboljše po svojih močeh pri vzgoji otroka. Logično se spremenijo prioritete v življenju in seveda pride do skrbnega ločevanja, kaj je v življenju pomembno in kaj ne. Iskreno pa je s hčerko vsak trenutek nepozaben in, verjeli ali ne, sama že z nestrpnostjo vedno znova pričakujem nov trenutek, v katerem uživam na polno."

Nas prav zanima, če bo šla tudi Stela po maminih stopinjah in če ja, le kakšna bo njena prva pesem :)

Anika trenutno navdušuje s svojo skladbo Ruleta, s katero je nastopila na letošnjih Melodijah morja in sonca.

Oglej si njen nastop:

Preberi še: Kako uspeti v življenju? Oglej si ta navdihujoč govor (VIDEO) ali pa To ganljivo stvar je o preminulem Tomažu Ahačiču povedal Marijan Novina (Znan obraz ima svoj glas)