Poglej, kako ljubko hčerkico ima Manca Špik

Naša priljubljena pevka Manca Špik je pred tremi leti postala mamica hčerkici Lani, ki je danes že prava mala damica. Poglej jo. Kako je ljubka!

Poglej, kako ljubko hčerkico ima Manca Špik (foto: Instagram.com/@mancaspik) Instagram.com/@mancaspik
6. 8. 2018

Manca Špik je pred časom na svojem Instagram profilu objavila fotografijo svoje triletne hčerkice Lane, ki (kot kaže fotografija) v vročih poletnih dneh rada poprime za vrtno cev in se zraven še malo poškropi in osveži.

Manca je svojim Instagramerskim sledilcem pokazala, kako ji Lana pomaga pri pranju avtomobila, zapisala je: "Moj mali spreten pomagač, z njo je res vse tako lahkotno in enostavno!"

 

A post shared by Manca Špik (@mancaspik) on

O svoji punčki priljubljena pevka Manca sicer zelo rada govori, pove, da je središče njenega sveta, da vedno da prednost družini pred kariero, a fotografije male Lane so sila redke.

V preteklosti smo lahko zasledili eno, ko je bila še dojenček …

 

A post shared by Manca Špik (@mancaspik) on

… in igrivo fotografijo ob drugem rojstnem dnevu male princeske s skodranimi oranžnimi laski, ki je prav tako požela val navdušenja.

 

A post shared by Manca Špik (@mancaspik) on

Ob fotografiji je Manca zapisala:

"Pred dvema letoma, ob 11:09 sem zagledala tvoj majhen nosek, dolge prstke in dolge nogice. 'Le kaj bom počela s tabo,' sem si mislila. Velikokrat te pogrešam kot majhno dojenčico, ker mi nisi mogla pobegniti in sem te lahko stalno stiskala in ljubčkala. A ne bi zavrtela nazaj niti dneva, ker sem tako ponosna nate, saj tako lepo odraščaš v pravo malo gospodično.

Tako sem vesela, ker sem lahko tvoja mamica! Hvala, ker si z mano v dobrem, ko letim, cvetim in tudi takrat, ko imam slab dan, in sem žalostna in jočem, ker vse to je življenje, deklica moja! Hvala, ker sem ob tebi lahko to, kar sem. Brez maske. In v takšno osebo želim, da zrasteš tudi sama. Hvala, ker me vsak dan učiš, kako biti še boljši človek, in ker lahko rasteva skupaj. Življenje s teboj je prava poezija!

Vse najboljše za 2. svečko! Neskončno te ljubim, hčerka moja! Tvoja mamica❤️❤️"

Pripravila Ana Murn
Fotograifje: Instagram.com/mancaspik

Preberi še: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: Kaj tvoje astrološko znamenje pove o tem, kako ljubiš?