Poglej, kako ljubka sta otroka Lili Žagar in Marka Potrča!

Je tudi tebe presenetilo, kako velika sta že?

Poglej, kako ljubka sta otroka Lili Žagar in Marka Potrča! (foto: instagram.com/lilizagar) instagram.com/lilizagar
3. 5. 2018

V teh dneh sta Lili in Marko na družabnem omrežju Instagram delila nekaj družinskih trenutkov z otrokoma.

Kako velika sta že si lahko pogledaš TUKAJ:

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

Pred časom je Marko na družabnem omrežju razkril tudi vse ljubke in malo manj ljubke radosti življenja z malo deklico, saj je spodnjo fotografijo pospremil z iskrenim (in prisrčnim) zapisom.

 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

"Ok. Potrjeno! V TEŽAVAH SEM! Na ramenih nosim upornico, ki ji hitro ni para. Je rekla tik pred tem: 'Ne! Ne grem z ramen! Gor bom ostala pa pika!' Kako bo to v najstniških letih, ne upam v tem trenutku niti razmišljat. #hint: včasih majhna rokica pove več kot 1.000 besed. Seveda ji ne bi dovolil tega, a opaziš šele veliko kasneje, na fotki," je namreč zapisal.

O materinstvu pa se je pred časom razgovorila tudi Lili, ki je novinarki naše medijske hiše povedala tole:

"Ko imaš otroke, stvari sprejemaš in doživljaš na popolnoma drugačen način kot prej. Pred tem se namreč lahko posvetiš sebi in delu. Po rojstvu otrok ne moreš več vlagati toliko energije v delo in vase, ker so otroci na prvem mestu."

"Materinstvo me je spremenilo, saj sem manj stroga do sebe. Ne obremenjujem se več s tem, da česa ne zmorem. Toda občasno imam slabo vest, kadar otrokoma prižgem televizijo, da lahko v miru spijem kavo. Na to vplivajo družbena omrežja, kjer vidimo veliko žensk, ki se predstavljajo kot super mame."

"Z leti sem se naučila pri materinstvu in partnerskem odnosu ubrati srednjo pot, ki je vedno najboljša. Seveda bom za svoja otroka naredila največ in se potrudila zanju, vendar ne smem zapostavljati sebe."

"Ne moreš biti namreč vedno super mama, popolna partnerica in uspešna v službi. Zame je najbolj pomembno, da smo v družini vsi zadovoljni in srečni. Zagotovo pa je treba sprejemati kompromise," je še povedala.

Fotografije: Planet TV, Instagram.com/@liližagar

Preberi še: TEH stvari zanj nikoli NE naredi (tudi, če si noro zaljubljena vanj)!

Priporočamo tudi: Poglej, kaj se zgodi, če 2 min pritiskaš na ti točki!