Poglej, kako je danes videti talentka Lina Kuduzović!

Osem let je že minilo, odkar nas je v šovu Slovenija ima talent majhna punčka popolnoma očarala s svojo izvedbo pesmi 'I will always love you'. No, ta drobna punčka z nežnim, a mogočnim, glasom danes ni več tako majhna ...

Poglej, kako je danes videti talentka Lina Kuduzović! (foto: Facebook/Lina Kuduzović) Facebook/Lina Kuduzović
29. 3. 2018

16-letna Lina Kuduzović je namreč pred dnevi presenetila s popolnoma drugačno fotografijo na svojem Facebook profilu, s katero je razdelila svoje oboževalce.

S spodnjo fotografijo, ki jo je objavila oktobra lansko leto, jih je sicer popolnoma navdušila ...

... in kar ne moremo verjeti, v kakšno prelepo mlado damo se je razvila!

Nekoliko manj pa je navdušila s fotografijo, ki jo je objavila pred dnevi.

Na njej je Lina namreč videti precej starejše za svoja leta.

No, mi smo prepričani, da je njena sprememba bila le začasna, saj punca sicer rada objavlja fotografije, na katerih je videti zelo naravno.

Od drobnega dekletca do evropske zvezde

Lina se je kmalu po zmagi v šovu Slovenija ima talent in izdaji svojega prvega albuma s starši preselila v Švico, kjer je izpopolnjevala svoj glas.

Po dveh letih življenja v švicarskem mestu Egerkingen se je že dobro navadila na tamkajšnje življenje, osvojila je jezik, leta 2015 pa se je celo prijavila na švicarski pevski talent šov.

Z izvedbo pesmi 'Footprints in the sand' izvajalke Leone Lewis je tako navdušila žirijo, da jo je ta s pristiskom na zlati gumb poslala naravnost v polfinale šova. Tam je navdušila z izvedbo skladbe 'Clown', ki jo v originalu prepeva izjemna glasbenica Emeli Sandé, in se uvrstila v finale!

Istega leta je 12-letna Lina zastopala Slovenijo na Evroviziji za otroke, in sicer s skladbo 'Prva ljubezen'.

Leta 2017 pa je navdušila tudi v nemškem šovu The Voice Kids. Sodnike in poslušalce je že takoj očarala na 'slepi' avdiciji s fantastično izvedbo skladbe 'Hurt' izvajalke Christine Aguilera, s katero se je uvrstila v naslednji krog.

V drugem krogu je s pomočjo svojega mentorja morala naštudirati skladbo 'The Greatest' izvajalke Sie, ki jo je v naslednjem krogu izvedla še z dvema drugima sotekmovalcema. Naziv najboljši otroški glas je za las zgrešila.

Oglej si še enkrat njeno neverjetno izvedbo skladbe 'Hurt':

Lina, mi ti želimo še ogromno pevskih uspehov!*

Fotografije: Facebook/Lina Kuduzović

Preberi še: O uaaaaau! Poglej, kakšen lepotec je mož Lare Komar! (Reka ljubezni)

Priporočamo tudi: Rose brown: končno so tudi rjavolaske dobile svoj pastelni trend!