Poglej, kako fantastično Rebeka Dremelj izgleda v kopalkah!

Se še spomniš lanske fotografije Rebeke Dremelj, ki jo je dodala slavnemu zapisu 'Stara, jaz letos ne grem v kopalke'? Poglej, kako popolnoma drugače izgleda v kopalkah letos. Rebeka, v navdih si nam! 

Poglej, kako fantastično Rebeka Dremelj izgleda v kopalkah! (foto: Instagram.com/rebekadremelj) Instagram.com/rebekadremelj
13. 7. 2018

Če smo še lani lahko prebirali njene iskrene zapise in strahove o tem, da se po rojstvu druge hčerkice Sije na plaži pokaže v kopalkah, je letos zgodba popolnoma drugačna.

To je lanska fotografija Rebeke v kopalkah:

Po preplesani pomladi, ki jo je Rebeka doživela v oddaji Zvezde plešejo, se v teh mesecih namreč lahko pohvali z zavidanja vredno postavo. In tu je že njena prva letošnja fotografija (v kopalkah) z družinskih počitnic, ki jih trenutno preživlja na Maldivih.

Poglej, kako čudovito Rebeka letos izgleda v kopalkah:

In čeprav so se številni tekmovalci, ki so sodelovali v oddaji Zvezde plešejo, lahko pohvalili s številom izgubljenih kilogramov, je Rebeka že med snemanjem priznala, da sama tega ni opazila.

Kot je tedaj priznala, je stres med oddajo vplival na povečanje njenega apetita, kljub temu pa so treningi svoje naredili pri oblikovanju mišične mase, kar se (precej) očitno vidi tudi na zgornji fotografiji. Bravo, Rebeka!

Rebeka letos sicer na svojih družabnih omrežjih še ni delila veliko počitniških trenutkov, je pa svoje dopustovanje na rajskih Maldivih napovedala s TO fotografijo, pod katero se je že hitro usul val lepih želja.

Fotografije: Instagram.com/rebekadremelj

Preberi še: Moške najbolj moti, če je ženska TAKŠNA!

Priporočamo tudi: VIDEO: V kinu vrtijo čudovit film za vse romantične duše!