Poglej, kaj Tanja Žagar počne tik pred porodom!

Revija Nova je danes razkrila, da ima Tanja Žagar rok poroda 15. oktobra. Zelo kmalu, torej! NUJNO poglej, kaj punca počne zadnje dni pred porodom.

Poglej, kaj Tanja Žagar počne tik pred porodom! (foto: Instagram.com/@tanjazagar) Instagram.com/@tanjazagar
9. 10. 2017

Priljubljena slovenska pevka Tanja Žagar ne skriva, da z veseljem odšteva dneve, ko bo prvič postala mamica.

Na njenem Instagram profilu lahko vidiš, kako zelo je punca aktivna v teh zadnjih dneh pred porodom. Pripravlja pojedine in čajanke za njene obiskovalce, kar razkriva na kar nekaj fotografijah, in noro uživa.

Tanja Žagar

Ureja sobico za otročka in nakupuje - gnezdi, radi rečemo - in svojim sledilcem pošilja "velikoooo dobre volje".

"Praznim, polnim, zlagam, urejam, preurejam, mečem stran, ... skratka uživam v pospravljanju," pravi simpatična pevka.

Tanja Žagar

Letošnje poletje je bilo za pevko kljub velikemu nosečniškemu trebuhu zelo delovno, saj je nizala nastop za nastopom.

In tudi do zadnjega je zelo aktivna na področju koncertiranja.

Tanja Žagar

Občasno pa si vzame tudi kakšen dan zase, ki ga najraje preživi v dobri družbi.

"Še dobro, da se tako zelo rada potepam kar tako za nosom, saj sem prav na teh svojih potepanjih odkrila kar nekaj čudovitih in mirnih kotičkov. Uživam v naravi, na dolgih sprehodih, rada se povzpnem na kakšen hrib, kjer se v planinski koči najem domačih dobrot. Rada kolesarim, rolam, berem knjige. Znam si narediti tako, da mi je povsod lepo sami in v družbi prijateljev," pravi pevka.

Tanja Žagar

Spola otroka Tanja še ni izdala, saj pravi, da ji to ni pomembno. "Ne najdem nobenega razloga, zakaj bi si lahko bolj želela dečka od deklice ali obratno," je povedala v enem od preteklih intervjujev.

Je pa razkrila, kako zabavno je bilo, ko je novico, da bo mamica, povedala svojim domačim.

Tanja Žagar

"Ker imamo vsi radi štose, sem jima novico povedala tako, da sem kupila sedem darilnih škatel in jih zložila drugo v drugo. V zadnjo, najmanjšo, sem dala plišasto štorkljo."

K sebi je najprej poklicala očeta, češ da za nekaj minut potrebuje njegovo pomoč. Dala mu je škatle in rekla, da ga noter čaka darilce. Odpiral je in odpiral, se na glas smejal, ko pa je prišel do zadnje in iz nje vzel štorkljo, jo je privil k sebi in začel delati: "Ga ga ga ga ..."

"Seveda sem se začela smejati in ga vprašala, ali je to mogoče raca. Šele nato je dobro pogledal in čez nekaj sekund dojel sporočilo," je razkrila Tanja.

Tanja Žagar

Za tem sta poklicala še mamo, ki je ravno tako odpirala škatle in prišla do štorklje. Tako kot oče je privila štorkljo k sebi in začela delati: "Ko ko ko ko ..."

"Jaz sem mislila, da me bo razneslo od smeha! Ko sem ji rekla, naj bolje pogleda, ker v roki ne drži kokoši, je sicer ugotovila, da ima v naročju štorkljo, a še vedno ni dojela, za kaj gre."

Govorila je, da je luštna in da ji morata zdaj z očetom izbrati ime. In ker je Tanja videla, da ne bodo nikamor prišli, ji je rekla, da bodo ime izbrali čez devet mesecev.

Tanja Žagar

No, mi se že nadvse veselimo dneva, ko bo pevka postala mamica. Do takrat pa ji želimo čimveč brezskrbih dnevov in obilo dobrega počutja.

Fotografije: Instagram.com/@tanjazagar

Preberi še: Poglej, kako ljubko hči ima Anika Horvat in katero znano Slovenko ljubi trener Jan Kovačič (The Biggest Loser Slovenija)

Priporočamo tudi: Poročni fotografi razkrili, kako že takoj vedo, da se zakon ne bo obnesel