Poglej, kaj Drew Barrymore za božička podari svojim otrokom namesto igrač!

Novoletni prazniki se bližajo s svetlobno hitrostjo in čas je, da pričneš razmišljati o novoletnih darilih, s katerimi boš presenetila svoje najdražje. Jim želiš podariti nekaj resnično posebnega? Poglej, kaj Drew Barrymore za božička podari svojim otrokom! Tale ideja ti zna koristiti.

Poglej, kaj Drew Barrymore za božička podari svojim otrokom namesto igrač! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 11. 2016

Drew obožuje personalizirana darila!

V intervjuju za People je igralka Drew Barrymore povedala, da svojih dveh hčera ne obdaruje z igračami, saj ni zagovornica pretiranega razvajanja otrok. Vsako leto jima raje pokloni pripomočke za umetniško ustvarjanje.

"Nato skupaj izdelujemo umetnine. Na ta način vse izpade bolj osebno. Dekleti potem svoje končne izdelke podarita naprej," pravi.

"Ta pot obdarovanja se mi zdi nekoliko bolj primerna od podarjanja igrač. Doma izdelano darilo je vedno najboljše darilo. Poleg tega pa dekleti skozi skupno ustvarjanje razvijata svoje talente."

Kakšna dobra ideja! Pa še prijetnejšo atmosfero doma lahko ustvarimo.

Drew Barrymore

"Menim, da so darila z vključeno osebnostno noto ključnega pomena."

"Tovrstna presenečenja nikoli ne izpadejo, kot da smo jih izbrali zadnjo minuto. S tem ko premišljenemu darilu dodamo ime ali fotografijo prejemnika, pa sprožimo še dodatno fuzijo prijetnih občutkov."

Kljub vsej ustvarjalnosti, ki jo premore, Drew pravi, da ni preveč umetniški tip, medtem ko pa njeni hčerkici, Olive in Frankie, zagotovo sta.

 

A photo posted by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

"Sta mnogo bolj ustvarjalni, kot sem jaz," priznava.

Torej, Drew izkoristi njune naravne danosti in ju obdari z malenkostmi, ki jih znata punci ceniti.

Imaš tudi ti kakšno sijajno idejo za obdarovanje? Neskončno nas bo veselilo, če jo boš delila z nami pod objavo na Facebooku.

Preberi še: Razkrivamo, na kakšen način lahko postaneš noro privlačna in Michael Buble je zavit v žalost. Njegov triletni sin Noah je zbolel za rakom

Priporočamo tudi: "V moji omari je kaos" (Iskrena izpoved naše novinarke Katje Golob)