Podrobnosti, ki jih do zdaj še nisi poznala o Kaanu Urgancıoğlu (Emir v seriji Moja boš)

Do sedaj smo na naši strani pisali le o Buraku, glavnem junaku serije Moja boš, in prišel je čas, ko moramo razkriti tudi nekaj podrobnosti o Kaanu Urgancıoğlu, zloglasnemu Emirju Kozcuoglu.

Podrobnosti, ki jih do zdaj še nisi poznala o Kaanu Urgancıoğlu (Emir v seriji Moja boš) (foto: POP TV) POP TV
7. 3. 2018

O Kaanu smo vedeli le to, da je v igralske vode zašel po naključju, ravno s snemanjem sedaj tako popularne turške serije Moja boš. Preveri, kaj smo sedaj še odkrili:

1. Želel je postati borzni posrednik

Kaan si je sprva želel postati borzni posrednik. Želja po tem poklicu ga je tudi pripeljala do študija v Istanbulu. V drugem letniku pa se je na povabilo prijatelja udeležil prve igralske avdicije, ki ga je popeljala v svet šovbiznisa.

2. Igranje zanj sprva ni bilo najbolj enostavno

Postavni 36-letnik je za hrvaško revijo Story priznal, da igranje zanj sprva ni bilo najbolj enostavno, saj ni imel nobenih izkušenj. Tudi danes pravi, da ga poklic igralca izredno veseli in da je delo večinoma zabavno, kljub temu pa so določeni negativni vidiki.

Izpostavil je dejstvo, da moraš veliko delati in v veliki meri do poznih ur, prav tako moraš ves čas vlagati v svoj osebni razvoj in graditi svojo osebnost. Še vedno pa prevladujejo pozitivne stvari, med drugim mu je igralstvo omogočilo ekonomsko samostojnost, prav tako pa je razširil svoj krog poznanstev.

 

A post shared by Kaan (@kaanurgancioglu) on

3. Najljubši igralec in filmska vloga?

Med njegovimi vzorniki prevladujejo tuji igralci. Najbolj mu je pri srcu Johnny Deep, prav tako pa občuduje tudi Phillipa Seymouru Hoffmana. Kaan je razkril tudi, da nima želje igrati pozitivnega lika, najraje bi igral lik serijskega morilca (glede na njegovo vlogo v seriji Moja boš, ne dvomimo, da bi mu to šlo dobro od rok).

4. Kadar ni na setu, največ časa preživi ...

Kadar ni na setu, največ časa preživi v svoji hiši. Ko pride domov, si najprej skuha kavo. Pravi, da je to eden najlepših vonjev. Po napornem dnevu pa se potem najraje sprehaja po hiši ali sedi v svojem udobnem naslanjaču in posluša glasbo.

In ne boš verjela, kaj je ena izmed stvari, ki ga najbolj sproščajo!

Pomivanje posode. Da, prav si slišala. :) Igralec albanskih in arabskih korenin pravi, da je to tudi posledica njegove igralske kariere, zaradi katere je postal bolj odgovoren in skrben.

 

A post shared by Kaan (@kaanurgancioglu) on

5. Najpomebnejše vprašanje: ljubezen v resničnem življenju?

V seriji Emir na silo ob sebi zadržuje Nihan, za katero sicer trdi, da jo neizmerno ljubi, a je njeno srce predano Kemalu. Nihan Emirju ne vrača nobenih čustev ... razen tistih sovražnih. V resničnem življenju pa se Kaan malce boji ljubezni. V intervjuju je dejal:

"Prej sem se vedno bal ljubezni. Namreč, ko le ta izgine, ostane le bolečina. Sedaj čutim, da sem se pripravljen spopasti s tem. Ne želim si le povrišinskih razmerij, želim izkusiti ljubezen." (na spodnji sliki s soigralko v seriji Moja boš)

Iiii, kako lepo! <3

 

A post shared by Kaan (@kaanurgancioglu) on

Če želiš o Kaanu izvedeti še več, nam to zaupaj na Facebooku pod to objavo.

Vir: story.hr

Foto: POP TV, Instagram.com/kaanurgancioglu

Ne pozabi pa prebrati še: Spoznaj žensko, ki je Buraku Ozcivitu (Moja boš) zlomila srce

Priporočamo tudi: Moja boš (Kara Sevda): Sočne podrobnosti, ki jih moraš vedeti, če gledaš telenovelo