Po skoraj 3 letih Nina Osenar objavila zelo osebno fotko (in Slovenijo razdelila na 2 pola)

Po tem, ko je po rojstvu sina izginila iz javnega življenja, je zdaj na Facebook objavila zelo intimen trenutek. Preveri, za kaj se gre. 

Po skoraj 3 letih Nina Osenar objavila zelo osebno fotko (in Slovenijo razdelila na 2 pola) (foto: Žiga Culiberg) Žiga Culiberg
11. 6. 2021

Danes je prvič po skoraj treh letih Nina Osenar na svojem Facebook profilu delila utrinek iz svojega zasebnega življenja, in to prav poseben.

Nina je danes na svojem Facebook profilu namreč delila prekrasno nosečniško fotografijo, pripis pa je tisti, zaradi katerega mnogi mislijo, da je Nina Osenar drugič noseča. 

TO podrobnost je svet spregledal: Prvi prizor Meghan Markle z Lilibet v naročju

Pod prekrasno fotografijo tega posebnega življenjskega obdobja je namreč pripisala: 🤰🏼💙, zato se številni sprašujejo, ali Nina že drugič pod srcem nosi fantka.

No, in če se eni že veselijo novega estradnega dojenčka, so drugi nekoliko bolj skeptični in mislijo, da je Nina z objavo fotografije le obujala prekrasne nosečniške spomine.

Poglej, in se prepričaj sama:

Kaj pa ti meniš? Gre za obujanje spominov ali za naznanitev prihoda novega družinskega člana?

Naj te spomnimo - Nina in njen srčni izbranec Dejan Kontrec sta se sina Marlona razveselila 2017, z javnostjo pa je Nina do zdaj delila le eno fotografijo, ki si jo lahko pogledaš spodaj.

Kako lepoooo, kajne? Na fotografiji lahko vidiš malega Marlona in Nino ob Koseškem bajerju, kjer naj bi si družinica tudi uredila dom.

Fotografije: Žiga Culiberg