Po razhodu z Jeleno Rozgo ima Stjepan Hauser (2Cellos) v svojem življenju novo blondinko!

Ja uauuuuuu! Kakšna lepotica! 😍 Res sta lep parček, kajne?

Po razhodu z Jeleno Rozgo ima Stjepan Hauser (2Cellos) v svojem življenju novo blondinko! (foto: Instagram.com/hausercello) Instagram.com/hausercello
26. 10. 2018

Že vse odkar je priljubljeni glasbenik in član dua 2cellos naznanil razhod s hrvaško glasbenico Jeleno Rozgo, se v medijih ugiba, kdo je ženska, ki je osvojila srce postavnega Stjepana Hauserja.

Na njegovem družabnem omrežju je sicer mogoče najti kar nekaj 'selfijev' s postavnimi posameznicami, hrvaški mediji pa so popolnoma 'ponoreli' ob objavi fotografij s skrivnostno blondinko.

TO je blondinka, ki jo na Stjepanovem profilu lahko vidimo cel čas:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

No, Stjepan je po nekaj dnevih le prekinil molk in svojim oboževalcem sporočil, da gre za Valentino Angelico, študentko odnosov z javnostjo, diplomacije in mednarodnih odnosov, ki je preteklo leto prejela celo Dekanovo nagrado. 

Ali je lepa Valentina nova Stjepanova srčna izbranka za zdaj še ne vemo, vsekakor pa je jasno, da med njima obstaja močna kemija, kar je mogoče videti tudi na posnetkih, ki jih Stjepan objavlja na svojem Instagram profilu. 

Poglej, kako sta skupaj zapela pesem Oliverja Dragojevića:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

V svojem razkošnem domu v Puli Stijepan v njeni družbi večkrat prepeva hite hrvaških in tujih glasbenikov, na Instagramu tako lahko uživaš v glasbi Oliverja Dragojevića, Jelene Rozge in ostalih glasbenikov. 

Ti je všeč? Zapiši nam v komentar!

Fotografije: Instagram.com/hausercello

Preberi še: VIDEO: Inja Zalta (Usodno vino) je v ZDA nastopila v ZELO odmevnem spotu

Priporočamo tudi: Nika Ambrožič Urbas (Zvezde plešejo) je razkrila prelepo ZGODBO, kako sta se z možem spoznala