Po odhodu s Kmetije Stanka Tokić nadaljuje svojo pot na televizij (preveri, kje!)

Si jo že videla? Mi smo jo! 😉 

Po odhodu s Kmetije Stanka Tokić nadaljuje svojo pot na televizij (preveri, kje!) (foto: POP TV) POP TV
23. 11. 2021

Stanko Tokić, tekmovalko letošnje Kmetije smo si gledalci verjetno najbolj zapomnili po njenemu 'mini preprirčku' z Anžetom, kot sta se ob zajtrku sprla, ali je zelje primerna hrana za začetek dneva ali ne.

Stanka je Anžeta prepričevala, da to nikakor ne gre, medtem ko je Anže vztrajal, da je zelje eno najbolj primernih živil za zajtrk.

No, se strinjaš z Anžetom ali Stanko?

A kot je videti, je Stanka nadaljevala svojo pot na malih zaslonih, saj jo zdaj lahko vidiš v TV reklami, v kateri je spregovorila o hudi bolezni - raku na pljučih.

OMG, tako hitro!?! Nina in Ambrož (Kmetija) sporočila veselo novico

60-letna Stanka je namreč za med snemanjem šova Kmetija priznala, da je prebolela raka na pljučih, katerega je, zaradi dobrega opazovanja same sebe, še pravočasno odkrila in se z njim tudi uspešno borila.

Povedala je, da je letos maja prestala zadnjo terapijo, poleti pa že pogumno vkorakala na prizorišče snemanja enega najbolj priljubljenih šovov pri nas. 

Ko je zbolela za rakom, je po štiridesetih letih prenehala kaditi, ob vstopu na kmetijo pa je povedala, da če je lahko zmagala raka, lahko zmaga tudi letošnji šov.

No, slednje ji ni uspelo, saj se je iz hišice v gozdu morala vrniti domov, kdo bo letošnji zmagovalec pa bo jasno že prihodnji mesec.

Takšen je odnos med Niko Čukur in Katarino Benček po komentarjih v oddaji Vražje dame

Fotografije: POP TV, Planet TV