Pevka Raiven se je preizkusila v nečem popolnoma novem! Poglej, kaj počne

Če je pretekli dve leti veliko svojega časa posvetila nastopu na Emi, se je letos popolnoma predala drugemu področju. 

Pevka Raiven se je preizkusila v nečem popolnoma novem! Poglej, kaj počne (foto: www.instagram.com/raivenofficial) www.instagram.com/raivenofficial
8. 5. 2018

Raiven je pred časom na svojih družabnih omrežjih namreč sporočila, da se je v zgodnjih pomladnih mesecih začela aktivno pripravljati na svojo novo igralsko vlogo. Kot izgleda ima energična Sara precej talentov, saj je v vlogi Kasandre zdaj nastopila v drami Trojanke in z njo že navdušila občinstvo v novogoriškem gledališču.

 

A post shared by ⚡️Raiven⚡️ (@raivenofficial) on

In ker smo jo v zadnjih tednih bolj malo videli na družabnih omrežjih, je tudi sama svojim oboževalcem želela sporočiti razlog svoje odsotnosti.

"Naj vam razložim, zakaj sem zadnje čase malo manj aktivna na družbenih omrežjih. V SNG Nova Gorica v drami Trojanke igram vlogo Kasandre. Ker se bom prvič preizkusila v vlogi igralke, si lahko predstavljate, da mi tale vloga predstavlja ogromen izziv. Vesela sem, da imam priložnost delati s tako dobro in profesionalno ekipo, in res komaj čakam na premiero 12. aprila," je namreč povedala začetek pomladi.

Sicer pa je na svojem Instagram profilu delila že kar nekaj utrinkov iz vaj in predstave. Se ti ne zdi, da je na tej fotografiji nadvse ljubka?

Gre za prvo slovensko uprizoritev skoraj 2500 let starega besedila, ki po režiserjevih besedah govori o spregledanih žrtvah vojne, zlasti o ženskah, ki izgubijo može, mesto, identiteto.

Sicer pa igralska kariera ni edina novost v njenem življenju. Pred kratkim je po slovenskih medijih namreč završalo o tem, da naj bi si Raiven nad prsi tetovirala roza samoroga, namigovanja pa je sprožila z objavo spodnje fotografije:

Kot je kasneje povedala, gre le za začasni tatu, ki pa ni le sam sebi namen, saj je roza samorog eden glavnih akterjev njene priljubljene pesmi Sijaj.

S kakšnim motivom pa bi ti začasno okrasila svoje tole? Zapiši nam v komentar na FB!

Fotografije: Instagram.com/Raivenofficial

Preberi še: Odkrili smo plat Andreja Škufce (Zvezde plešejo), ki je do zdaj še nisi poznala

Priporočamo tudi: Teja Perjet ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu Janiju (Cool Fotr)! Poglej, kaj mu je napisala