Pevka Raiven iskreno spregovorila o svoji telesni 'nesigurnosti'! Bravo, punca!

Ni veliko takšnih, ki bi tako iskreno spregovorili, in ni veliko takšnih, ki bi na koncu sprejeli tako pameten sklep. Bravo, Raiven.

Pevka Raiven iskreno spregovorila o svoji telesni 'nesigurnosti'! Bravo, punca! (foto: Instagram.com/raivenofficial) Instagram.com/raivenofficial
18. 7. 2018

V teh dneh je našo pozornost na spletu pritegnila fotografija in iskrena izpoved glasbenice Raiven, ki je na družabnem omrežju iskreno spregovorila o svojem izgledu in svoji nesigurnosti.

TO je fotografija, ki jo je na Facebooku delila glasbenica Raven. Preveri, kaj je ob njej zapisala:

"Že od nekdaj sem bila nesigurna glede svojega nosu. Zadnje čase nisem. Naj ostane tako. Nekdo, ki mi je blizu mi je ne dolgo nazaj povedal, da s tem, ko si operiram nos, silim v povprečje. Zame pa je bit povprečen najslabša stvar na svetu," je zapisala pod fotografijo in s tem požela val odobravanja!

Raiven sicer že vse od nekdaj slavi po svojem ekstravagantnem izgledu in edinstvenih glasbenih kreacijah, njeno unikatno naravo in slog pa z velikim odobravanjem podpiramo tudi na uredništvu.

V preteklosti je bilo sicer le malo slovenskih estradnikov, ki so iskreno spregovorili o svojih nesigurnostih, med njimi se je na primer znašla Špela Grošelj, ki je spregovorila o svojem preteklem boju z izgubo teže, ter tudi Sanja Grohar, ki si je po ponesrečeni operaciji sinusov operirala izrastek na nosu.

Fotografije: Instagram.com/raivenofficial

Preberi še: Kraljica Elizabeta ima za Kate Middleton in Meghan Markle zelo stroga pravila!

Priporočamo tudi: Pazi to! Izvedeli smo vse o odnosu Anamarie in Luke