Pevka Kataya se je zaročila, podrobnosti zaroke pa te bodo presenetile!

Glasbenica Kataya je pred kratkim razkrila, da jo je izbranec Tim Kopušar poleti zaprosil za roko in mi vemo kako je vse skupaj izgledalo! ;)

Pevka Kataya se je zaročila, podrobnosti zaroke pa te bodo presenetile! (foto: Metka Komatar) Metka Komatar
24. 1. 2018

Glasbenica Kataya je novinarki revije Nova odgovorila na vprašanje o tistem 'sumljivem' prstanu na njeni roki, ki so ga v minulih tednih opazili številni njeni oboževalci. 

Kataya je kar pol leta skrivala svojo zaroko, saj jo je njen dragi Tim Kopušar z velikim vprašanjem presenetil že poleti na morju, ko jo je po večerji zaprosil in ji nadel prstan, ki se v družini prenaša iz roda v rod.

"O zaroki sva se pogovarjala že vse, odkar sva se spoznala. Vedela sva, da bi nama največ težav lahko povzročila starostna razlika. Ko sva se spoznala je bil Tim star 21 let, jaz pa 28. Kljub temu verjameva, da je življenje prekratko, da bi se s tem obremenjevali."

"Čeprav sva se o tem pogovarjala, nisem vedela, da me bo resnično zaprosil," nam je zaupala Kataya, ki je ob pomembnem vprašanju svojega dragega najprej mislila, da gre za neslano šalo, potem pa je vendarle uvidela, da misli resno.

"Najprej sem ga vprašala, kaj misli s tem. Rekel je, da nama ni treba hiteti, da je prstan le znak ljubezni. In znak, da kljub svojim letom misli resno," nam je zaupala pevka, ki so jo ob tem zalile solze.

In kdaj bo veseli dan? 

"Verjetno leta 2020, zdi se nama lepa številka, sicer pa o tem še ne razmišljava. O vsem sva se že pozanimala, vendar morava najprej dokončati šolo," je še povedala presrečna Kataya.

Fotografije: Metka Komatar, Instagram Kataya

Preberi še: Astro: Kakšna je tvoja ljubezenska napoved za leto 2018?

Priporočamo tudi: "Z možem sva skupaj zaživela šele po poroki. TO so stvari, ki sem se jih naučila"

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri