Peter Vode je že izkušen talent

Eden izmed favoritov za končno zmago v oddaji Slovenija ima talent je zagotovo mladi Peter, ki je že postal slovenski najstniški idol.

19. 5. 2010

Sicer pa je Peter priljubljenost izkusil že prej, saj ima za sabo že številne nastope.

Veliko jih je dal skozi ;)

Ker je izkušen glasbenik, so ga na najrazličnejše proslave vedno radi povabili tako občinski možje kot tudi organizatorji prireditev v njegovi osnovni šoli.

Vabilom se je vedno z veseljem odzval in zabrenkal na svoje strune.

Petrove vrstnice ga tako že dobro poznajo, z nastopom med talenti pa se je njegova priljubljenost le še razširila na vso Slovenijo.

Petrova verzija slavne 'I believe I can fly'.

Nam je bila zelo všeč ;)

... in ker 'dober glas seže v deveto vas', nas nikakor ne čudi, da si je mladi Peter Vode že pridobil tudi oboževalce iz tujine.

Opazila ga je tudi tujina

Število fanov v njegovem fan klubu strmo narašča, številni med njimi imajo tudi že vstopnice za finalno oddajo Slovenija ima talent, ki bo 6. junija v Hali Tivoli.

Povpraševanje po 14-letnem zvezdniku je ogromno, a ga pred mediji skrbno varujejo njegov oče in predstavniki Petrovega fan kluba.

Spletna stran za oboževalce

Trenutno mu pripravljajo novo spletno stran, kjer bo kotiček namenjen tudi njegovim oboževalcem.

Informacije o oboževalcih pa prihajajo tudi iz tujine in tudi tam število teh narašča. V njegovem fan klubu pa še dodajajo:

“Zelo nas veseli, da je tako, saj je Peter resnično izjemen talent, in kot si tudi sam želi, mu iz srca privoščimo uspeh, ne samo v naši deželi, ampak tudi v svetu. V njegov uspeh močno verjamemo, saj je poleg izjemnega talenta v njem srčen, prijazen, lepo vzgojen fant, ki prihaja iz družine, kjer so vezi med staršema in otroki močne in polne ljubezni. In ravno to je steber, ki Petru in njegovima bratoma, Roku in Andražu, ponuja možnosti razvijanja na področju glasbe, ki vsem trem pomeni veliko.”

Petrov brat Rok je odličen pianist, v polfinalni oddaji je Petra spremljal na violončelu, poleg tega pa odlično igra tudi bobne. Mlajši brat Andraž se uči igranja na harmoniko, oblikuje pa tudi že lastne skladbe. Peter in njegova brata so do zdaj že nastopali na številnih dobrodelnih koncertih in s tem dokazali, da so pripravljeni pomagati tudi ljudem, ki potrebujejo pomoč.

Brezplačna včlanitev

Včlanitev v fan klub je trenutno brezplačna.

Ustanovila ga je glasbena šola Pustotnik, ki ga je na oddajo tudi prijavila. Na začetku so bili člani Petrovega fan kluba učenci njihove šole, Petrovi prijatelji, sošolci in člani orkestra, v katerem Peter igra kitaro, sedaj so se mu pridružili tudi številni drugi.

“Za avdicijo smo se združili in odšli z avtobusom. Bilo nas je okoli 160, v polfinalno oddajo jih je od vsakega nastopajočega lahko odšlo le 15, zato smo nastop in oddajo spremljali na velikem platnu pred glasbeno šolo in tam navijali zanj. Bilo nas je okoli 200, v finalni oddaji pa lahko rečemo, da nas bo še več. To govorimo za člane naše glasbene šole in prijatelje. Ker pa vsi vemo, da ima sedaj Peter oboževalce iz vse Slovenije in celo tujine, številke ne moremo predvideti. To bo jasno, ko bo nastala Petrova stran, kjer bo kotiček fan kluba. Videlo se bo tudi v Hali Tivoli, ko ga bodo prišli podpirat tudi drugi oboževalci,” so še dodali v Petrovem fan klubu in zapisali v današnji Lei.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri