Pestra življenja zvezd serije Sodobna družina

Beg pred nasilno mamo, presaditev ledvice, operacija srca, posvojitve in genialnost ... Ne, to ni del scenarija za kakšno hollywoodsko žajfnico, ampak del iz resničnih življenj junakov priljubljene serije Sodobna družina.

4. 12. 2012

Novica, da je 14-letno igralko Ariel Winter socialna služba zaradi fizičnega in psihičnega zlorabljanja odvzela njeni mami Crystal Workman, je šokirala oboževalce

popularne ameriške serije Sodobna družina, ki jo lahko gledamo tudi pri nas. Ariel, ki upodablja superpametno najstnico Alex Dunphy, je zdaj na varnem, saj je začasno skrbništvo nad njo pripadlo njeni starejši sestri Shanelle Gray, Crystal pa je sodišče dodelilo pripoved približevanja slavni hčerki.

Ta drama pa še zdaleč ni edini primer v pestrih življenjih igralcev, zbranih v popularni petčlanski televizijski družini Dunphy. Igra naključij je poskrbela, da gledamo skupinico igralcev, od katerih je prav vsak preživel svojo dramo.

Ty Burrell, ki igra glavo družine Phila Dunphyja, in njegova soproga Holly Anne Brown sta skoraj deset let neuspešno poskušala spočeti otroka. Pred dvema letoma sta se naposled odločila za posvojitev. Postala sta ponosna starša deklice Frances, letos pa sta streho nad glavo ponudila še eni deklici. Julie Bowen, ki igra njegovo ženo Claire, so zaradi srčnih težav v zgodnjih dvajsetih vgradili srčni spodbujevalnik. Krhkemu zdravju navkljub je 42-letnica dvakrat rodila – s soprogom Scottom Phillipsom ima petletnega sina Oliverja in triletna dvojčka Johna in Gustava.

Zdravje že od malih nog ni služilo niti Sarah Hyland, ki uteleša najstarejšo hčerko Haley, obsedeno s fanti in priljubljenostjo v šoli. Lepi igralki so že pri devetih letih diagnosticirali bolezen ledvic, zaradi katere je morala aprila letos, stara rosnih 21 let, prestati presaditev ledvice. Darovalec je bil njen oče, prav tako igralec Edward Marcus Hyland.

Nolan Gould, ki igra najmlajšega člana družine Dunphy, 13-letnega Luka, pa je povsem zdrav, a je v resničnem življenju čisto nasprotje zmedenega fantiča v seriji. Njegov inteligenčni količnik je namreč 150, je član Mense in se je že pri 14 letih vpisal na fakulteto.

Napisal Tim Jeras (za Novo)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri