Pazi to! Našli smo (skrivnostni) VIDEO sanjskega moškega - ga PREPOZNAŠ?

OMG!! Našli smo video, ki delno prikazuje, kdo bo novi Sanjski moški Slovenije in zdaj potrebujemo tvojo pomoč – ga prepoznaš? 🤯

Pazi to! Našli smo (skrivnostni) VIDEO sanjskega moškega - ga PREPOZNAŠ? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 12. 2020

Slovenska različica resničnostnega šova Sanjski moški se vztrajno bliža in v javnost vsak dan kapljajo nove podrobnosti.

Poročali smo že o tem, kdo bo prevzel voditeljsko vlogo v šovu, pretekli teden smo prav tako objavili PRVE in ključne lastnosti moškega, ki bo stopil v čevlje Sanjskega moškega.

POP TV pa je zdaj vendarle stopil korak dlje in na Instagramu delil posnetek, ki zelooo nazorno prikazuje, kdo bo moški, za katerega se bodo potegovala slovenska dekleta.

No ... pokaže vse, razen njegovega obraza!

In zdaj nas že resnično zanima, kdo neki bi lahko bil glavni akter, ki ga skrivnostni posnetek ne želi v celoti razkriti.

Poglej video in nam pomagaj ugotoviti, za koga gre:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjski moški (@sanjskimoskipoptv)

"Lahko rečem, da je 'fajn dec'. Tako vizualno je fajn, sam se ne bi branil biti takšen vizualno. (smeh) Tudi karakterno je super, seveda. Lahko povem, da se ukvarja s športom, z nogometom. Iz prve roke lahko potrdim, da zna speči študelj. Lahko povem, da je zelo prijeten, prijazen in ravno prav zgovoren. Mislim, da je čisto takšen, kot bi Sanjski moški moral biti," je sicer pretekli teden za 24ur razkril Peter Poles, ki bo vodil šov.

Hmmm ... Prepoznaš moškega v videu?

Zapiši nam v komentar pod to objavo na našem Facebook profilu!

Preberi še: Challe Salle PRVIČ pokazal dekle, ki mu je ukradlo srce (in to je storil na najbolj KJUT način!)

Priporočamo tudi: Si vedela, da je Josip (Ljubezen po domače) oče TEGA znanega Slovenca? 🤯