Partnerica Ivana (Kmetija) o življenju z njim: "Nekaj časa sem lagala ljudem, nato sem se začela skrivati"

Partnerica letošnjega tekmovalca Kmetije je z novinarko naše medijske hiše iskreno spregovorila o njihovem življenju izven šova. Preberi njeno izpoved. 

Partnerica Ivana (Kmetija) o življenju z njim: "Nekaj časa sem lagala ljudem, nato sem se začela skrivati" (foto: pop tv) pop tv
27. 9. 2022

Ivan Šmergut je že ob vstopu v šov Kmetija jasno in glasno povedal, da si v letošnji oddaji želi le eno - zmagati.

No, kdo pa si ne? 😅

Kolegi z uredništva portala Metropolitan pa so izbrskali, da je Trboveljčan v resničnem življenju v resni zvezi s partnerico Rebeko Kranjc, s katero ima tudi dva otroka, devetletnega Aneja in sedemletnega Anžeta.

Carmen Osovnikar je popolnoma spremenila svoj VIDEZ in mi je RES ne bi spoznale

Novinarki naše medijske hiše je Rebeka tako povedala, kako je bilo skrivati novico, da se bo njihov očka ideležil šova Kmetija in kaj je odgovoril atistim, ki so jo vprašali, kje je.

Preberi, kaj je povedala: 

"Od konca julija, ko se je snemanje začelo, pa vse do dne, ko so javno objavili tekmovalce letošnje Kmetije, je bilo zares težko. Vsi so pritiskali name in spraševali, kam je Ivan izginil," je razkrila za Metropolitan, dodala, da jim tega seveda ni smela izdati.

Poglej, kako lepa sinčka imata:

"Nekaj časa sem lagala ljudem o tem, nato sem se začela skrivati. Res ni bilo prijetno, zato sem sklenila, da z otrokoma odidem. Spakirala sem in vsi trije smo odšli na morje," je pojasnila.

"Vrnili smo se šele, ko so javno razkrili tekmovalce šova," nam je v smehu povedala.

Igor Mikić naši novinarki razkril, S ČIM se je nekoč preživljal in KAJ je po izobrazbi

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: POP TV, osebni arhiv, Planet TV