Paris je namahala Lindsay

Lindsay Lohan je pred dnevi potožila, da jo je Paris Hilton brez razloga napadla na zabavi njunih skupnih prijateljev. Svoje obtožbe je podkrepila tudi z dokazi v obliki modric na svoji levi roki.

4. 12. 2006

V kamere radovednih novinarjev, ki so čakali nanjo pred hotelom v Los Angelesu, je povedala naslednje: “Udarila me je brez razloga! In to v hiši mojih prijateljev! Nisem vedela, da bo tam, in potem me je udarila s kozarcem in polila vso pijačo po meni. Zelo sem prizadeta in mislim, da to res ni bilo lepo od nje.”

Lindsay na poti k okrevanju

Po številnih prekrokanih nočeh, zaradi katerih je trpela tudi njena igralska kariera, se je 20-letna Lindsay Lohan - za razliko od očitno povsem podivjane Paris Hilton - le spametovala. Svet je že obkrožila novica, da je začela obiskovati srečanja Anonimnih alkoholikov.

Njena mati je novico potrdila in dodala: “To je zelo pozitiven korak za mojo hči! Kot starš, lahko rečeš svojim otrokom le, kar jim pač lahko rečeš, vendar, Lindsay je zdaj stara že 20 let in enostavno ji ne morem več ukazovati v stilu: Ostani doma ali Ne smeš ven! No, na srečo je moja hči zelo pametno dekle!”