Otroka Michaela Jacksona doletel nov žalosten udarec usode

Ko se je življenje 18-letne Paris in 19-letnega Princea Jacksona končno vendarle nekoliko umirilo, se morata otroka pokojnega kralja popa Michaela Jacksona soočati z novim udarcem usode.

Otroka Michaela Jacksona doletel nov žalosten udarec usode (foto: Profimedia) Profimedia
17. 7. 2016

Po poročanju spletne strani TMZ je njuna biološka mama Debbie Rowe namreč zbolela za rakom na prsih.

Debbie, ki je bila z Michaelom Jacksonom poročena med letoma 1996 in 1999 in ki je strašansko diagnozo prejela pred kratkim, naj bi že kmalu operirali.

Paris (na fotografiji zgoraj z mamo Debbie) in Prince (na fotografiji spodaj) nekaj časa menda nista vedela prav nič o bolezni svoje mame, saj naj bi se že pred tem sprli in prekinili stike.

Prince

No, prav zahrbtna bolezen pa je družinico očitno ponovno združila.

"Rada te imam," je – kot je razkril neki član družine Jackson – Paris napisala svoji mami v SMS-sporočilu. Po tem, ko bo prestala operacijo prsi, pa naj bi se odtujeni dami celo zmenili za srečanje. Obnavljanja družinskih vezi so se razveselili tudi Parisini oboževalci.

"Upam, da se bo Paris ponovno dobro razumela s svojo mamo," je napisal eden od uporabnikov družabnih omrežij, neki drugi pa ji je na srce položil tole:

"To prav gotovo niso najboljše okoliščine za to, da se pobotata, a ne glede na to, kaj se bo zgodilo, bo tvoja mama vedno ostala tvoja mama."

Da bi bolje razumeli zapletene družinske odnose, se moramo vrniti v preteklost ...

Debbie

Spomniti velja predvsem na to, da je Debbie, ko se je ločila od Michaela, svojemu bivšemu možu prepustila polno skrbništvo nad otrokoma.

Po smrti legendarnega glasbenika, ki nas je zapustil leta 2009, so se odnosi med nekdanjo medicinsko sestro in njenima otrokoma ponovno izboljšali.

Paris se je takrat s svojo mamo tako močno zbližala, da je povzročila razdor v družini Jackson.

Nekaj časa se je govorilo celo o tem, da bi se Paris rada preselila k njej, a iz vsega skupaj ni bilo nič, saj sta kmalu ponovno izgubili stike.

Debbie naj bi bila zaradi tega sicer žalostna, a ni ničesar pričakovala od Paris. Po vsem tem srčno upamo, da bo Debbie premagala bolezen in dokončno našla skupni jezik s svojima otrokoma.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)