Paris Hilton se je bala, da jo bodo ubili!

Bogata dedinja hotelske verige Hilton je bila dolgo magnet za številne manijake in vlomilce, za časnik The Sun pa je razkrila, da je bilo leto 2010 zanjo prelomno.

22. 5. 2013

Takrat se je ustrašila za svoje življenje, saj jo je manijak napadel z nožem.

V kriminalni drami The Bling Ring, ki je premiero doživela na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu, 32-letna Paris Hilton igra sebe v podobnem položaju.

Po omenjenem incidentu pred tremi leti se je odločila, da bo spremenila način življenja. Trenutno si želi čim manj časa preživeti v soju žarometov, rada pa bi zgradila lastno verigo hotelov. Prvič po tem, ko se je srečala z omenjenim manijakom, je spregovorila o tem grozljivem dogodku.

"Bilo je zastrašujoče. V takšnem položaju nisem bila še nikoli in to me je res pretreslo. Bilo je okoli petih zjutraj, ko sem slišala, da nekdo tolče po steklu. Prišla sem v pritličje in videla tipa z norim pogledom in dvema velikima kuhinjskima nožema, ki ju je držal v rokah. Videti je bil, kot da me želi ubiti," je razkrila Paris in dodala, da je neprestano tolkel po oknu in zahteval, da ga spusti noter.

"Naenkrat sem zakričala. Bila sem prepričana, da bo vstopil skozi okno ali vrata in da bo to to,« je povedala Paris, ki ji je njen tedanji fant Cy Waits rešil življenje.

"Slišal je hrup in prišel dol. Vzel je svojo pištolo in mu jo uperil v glavo. Vrgel ga je na tla in ga držal, dokler ni prišla policija. Če Cy ne bi ukrepal tako hitro, mislim, da me nihče ne bi mogel rešiti," je še dejala Paris in dodala, da se je, potem ko je pred seboj zagledala nekoga s toliko sovraštva v očeh, vprašala, kako visoka je cena slave:

"Takrat je v mojem življenju vladal pravi kaos. Po incidentu sem se odločila za umik iz javnosti, preden bi se zgodilo še kaj hujšega."

Nathan Lee Parada, 36-letni nasilnež, je bil aprila 2011 obsojen na dve leti zaporne kazni. Kmalu po tem pa jo je napadel še 38-letni James Rainford, ki jo je zalezoval in jo zaprosil. Potem ko so ga zasačili pred njeno vilo v Malibuju, so ga obsodili na 227 dni zapora:

"Bala sem se zapustiti svojo hišo. Bila sem paranoična in mislila sem, da me ves čas nekdo zasleduje. Ta dva napada sta imela velik vpliv name. Stalno sem razmišljala, da me bo nekdo ubil. Vgraditi sem si dala najnaprednejši varnostni sistem in zaposlila telesne stražarje za polni delovni čas."

Prav zaradi tragičnih izkušenj se je odločila, da bo sprejela vlogo v omenjenem filmu, v katerem ji družbo dela Emma Watson.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri