Paris Hilton praznovala 33. rojstni dan

Tudi zvezdnice se starajo, saj leta ne prizanašajo nikomur. Tako je ena od najbolj znanih dedinj na svetu Paris Hilton pred dnevi praznovala 33 let. In to v svojem stilu, z veliko zabavo in oblečena kot princeska ...

Na rojstnodnevni zabavi je Paris vrtela glasbo.  (foto: Profimedia) Profimedia
20. 2. 2014

Paris se je z družbo zabavala v klubu Greystone Manor, ki je eden od prestižnejših v Los Angelesu. In tisti večer se je odločila za večerno obleko ciklamne barve, na glavo pa si je poveznila tiaro. Bila je kot prava princesa. Nekaterim se je celo zdela kot lutka barbie. No, je pa hotela vseeno pokazati tudi svojo divjo plat, kar je naredila tako, da je 'pozabila' obleči hlačke. In seveda je to storila tako, da so vsi opazili.

Še posebej fotografi so se trudili ujeti trenutek, ko bi dedinja pokazala več, kot pa se spodobi. Ni se jim bilo treba preveč naprezati, saj je kar sama razprla obleko in pokazala, da je spodaj brez ... "Tako zelo mi je všeč moja rojstnodnevna obleka. Rada vas imam in počutim se kot princesa," je dejala, ko se je slikala pred vhodom v klub.

Nato je še povedala, da je kreacija delo oblikovalca Adama Livneja. Kaj sta o tem menila njena starša Katy in Rick Hilton, ni znano, sta se pa že navadila vsega hudega. No, seveda se je v klubu zabava razplamtela, a Paris ni le plesala in pila, temveč je sredi noči tudi stopila za mešalni pult in nekaj časa vrtela glasbo. Velikokrat se namreč prelevi v didžejko. Nekateri pravijo, da v zelo dobro. Zabava niti ni bila zaprtega tipa, saj so jo oglaševali kot velik dogodek, na katerem bo Paris tudi vrtela glasbo.

Ni samo neumna plavolaska

Marsikdo misli, da je Paris neumna plavolaska in da ji je samo do zabave, a še zdaleč ni tako. Res je, da ji je bilo bogastvo položeno že v zibelko, saj je ena od dedinj velikega premoženja, ki ga prinašajo verige hotelov Hilton. Vendar je tudi več kot to. Že zelo kmalu je začela namreč služiti svoj denar.

Kot najstnica je bila že v manekenski agenciji Donalda Trumpa, preizkusila pa se je tudi kot igralka, pevka, pisateljica, modna oblikovalka in poslovna ženska. Danes služi milijone in pravi, da ni niti malo odvisna od družine. Vsekakor pa priznava, da so ji bila zaradi priimka Hilton marsikatera vrata veliko bolj odprta, kot če bi bila samo ena od lepotic.

Napisala: Sandra Bratuša za revijo Story