Pari, ki so se razšli po več kot 15 letih

Konci ljubezenskih zgodb so največkrat boleči, zlasti če se partnerja poslovita po več kot 15 ali celo več kot 20 letih. Tudi takšnih dogodkov je na pretek, zlasti v svetu slavnih, lepih in bogatih, ki pozornosti javnosti ne vzbujajo le s svojim talentom, ampak tudi z zasebnim življenjem in včasih nepričakovanimi ločitvami.

Anthony Hopkins in Jennifer Lynton (foto: Profimedia, Getty Images) Profimedia, Getty Images
4. 5. 2013

Medtem ko se veliko šušlja o tem, da je v zakonu verjetno najbolj 'odbitih' zakoncev na svetu, rokerja Ozzyja in Sharon Osbourne, po več kot 30 letih pošteno zaškripalo in da sta se po dobrih 21 letih tik pred ločitvijo znašla tudi hollywoodska igralca John Travolta in Kelly Preston, smo se spomnili nekaterih zvezdnikov, ki so morali po dolgih letih razmerja ubrati vsak svojo pot.

Morgan Freeman in Myrna Colley-Lee (26 let)

Myrna Colley-Lee je bila druga soproga fantastičnega igralca Morgana Freemana, s katerim si je življenje delila med letoma 1984 in 2010. S prvo soprogo Jeanette Adair Bradshaw je bil poročen 12 let. Novica o tem, da se po 26 letih ločuje, je v medijih odjeknila kot strela z jasnega, brez pojasnil in razlogov za konec.

Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver (25 let)

Poročila sta se aprila 1986, v zakonu so se jima rodili štirje otroci in zdelo se je, da imata popoln zakon. Potem pa je v javnost pricurljala šokantna informacija, da je akcijski zvezdnik in nekdanji kalifornijski guverner s svojo nekdanjo hišno pomočnico spočel otroka. Maria je zahtevo za ločitev uradno vložila 1. julija 2011. In kaj je navedla kot razlog? Nepremostljive razlike. Kaj pa drugega ...?!

Jack Nicholson in Anjelica Huston (16 let)

Eden izmed najboljših igralcev na svetu je bil s Sandro Knight poročen med letoma 1962 in 1968. Ko se je ločil, se je zaljubil v igralko Anjelico Huston, s katero si je življenje delil 16 let. Ko je Anjelica izvedela, da ima njen dragi otroka z Rebecco Broussard, je pobrala kovčke in ga zapustila.

Harrison Ford in Melissa Mathison (21 let)

Ne moremo reči, da se Harrison Ford ne trudi. S scenaristko Melisso Mathison se je poročil leta 1983, ločila pa sta se leta 2004. Pred njo, med letoma 1964 in 1979, je bil poročen z Mary Marquardt, zdaj pa je srečen s soprogo Calisto Flockhart.

Susan Sarandon in Tim Robbins (21 let)

Številni so bili trdno prepričani, da je ta slavni par srečen. Tim je 12 let mlajši od Susan, a ves čas, ko sta bila skupaj, se je zdelo, da je njenih let. Čeprav se nikoli nista poročila, sta si življenje, ki sta jima ga obogatila dva sinova, delila kar 21 let. Ko sta pred tremi leti napovedala, da se ločujeta, so bili številni presenečeni.

Robert Redford in Lola Van Wagenen (27 let)

Lola Van Wagenen je gospa Redford postala leta 1958. V zakonu so luč sveta ugledali štirje otroci. Ločila sta se leta 1985, leta 2009 pa se je šarmantni igralec poročil s Sibylle Szaggars.

Jerry Lewis in Patti Palmer (36 let)

Patti je legendarnemu komiku povila pet sinov, enega pa sta posvojila. Ločila sta se leta 1980, po 36 skupnih letih.

Robin Williams in Marsha Garces (19 let)

Potem ko se je igralec leta 1988 ločil od svoje prve žene Valerie Velardi, ki mu je povila sina, se je leto dni pozneje poročil z Marsho Garces, varuško svojega sina. Marsha je bila že na poroki noseča, njuna sreča pa je trajala do leta 2008, ko je Marsha vložila zahtevo za ločitev.

Anthony Hopkins in Jennifer Lynton (29 let)

Sir Anthony Hopkins je bil s svojo prvo soprogo Petronello Barker poročen skromnih šest let. Leta 1973 se je poročil z Jennifer Lynton, od katere se je ločil leta 2002. Igralec pa ni izgubljal časa in se je že leta 2003 sprehodil do oltarja s Stello Arroyave, s katero je srečen še danes.

Clint Eastwood in Maggie Johnson (31 let)

'Umazani Harry' je bil s svojo prvo ženo Maggie Johnson poročen med letoma 1953 in 1984. 31 let! Dvanajst let po razpadu zakona se je poročil z Dino Ruiz, ki ima še vedno status njegove soproge.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri