Pamela že v drugo ostala sama

Pamela Anderson je samo štiri mesece po odmevni poroki z glasbenikom Kid Rockom na sodišču v Los Angelesu vložila zahtevo za ločitev.

28. 11. 2006

Nekdanja Playboyeva zajčica in zvezdnica nanizanke Obalna straža je poročanje ameriških medijev potrdila v dnevniku na svoji spletni strani, kot vzrok za ločitev pa navedla nepremostljive razlike s Kidom, ki naj bi v preteklih dneh izbruhnile na plano.

39-letna Pamela in 35-letni Kid sta se poročila konec julija, poročni obred pa je potekal na razkošni jahti na francoski rivieri, blizu Sant Tropeza. Njuna zveza se je začela že leta 2000, po treh letih sta se razšla, prijateljevati pa sta ponovno začela v začetku letošnjega leta.

Zakonca skupnih otrok nimata; Pamela ima dva otroka iz prejšnjega zakona z rokerjem Tommyjem Leeje, Kid Rock pa ima 13-letnega sina.

Hollywood je novembra sicer postregel s kar štirimi odmevnimi ločitvami. Poleg Pamele in Kida so se razšli Britney Spears in Kevin Federline, Reese Witherspoon in Ryan Philippe ter Kate Hudson in Christopher Robinson.