Ozzy Osbourne ne more živeti brez soproge

Sharon Osbourne dopušča možnost, da se njen odtujeni soprog, neumorni roker Ozzy Osbourne, vrne v njen objem, a le pod enim zelo resnim pogojem – da privoli v nenapovedane teste za mamila in alkohol.

Ozzy Osbourne (foto: Shutterstock) Shutterstock
6. 6. 2013

Verjetno najbolj odbiti parček na svetu, ki po zakonskih vodah pluje že več kot tri desetletja, je začel živeti ločeno, ko je Ozzy Osbourne spet podlegel mamilom in alkoholu. Zakonca sicer nikoli nista skrivala, da je njun zakon turbulenten, a kljub temu sta bila ves čas v oporo drug drugemu. Pred kratkim pa je Sharon vendarle prekipelo in je najela apartma v nekem hotelu na Beverly Hillsu, Ozzy pa je ostal v družinski vili.

"Zadnje mesece sta se preveč prepirala, in odkar se je Sharon izselila, se nista niti enkrat videla, čeprav živi v hotelu, ki je le nekaj minut vožnje oddaljen od njune hiše," je aprila pojasnil njun prijatelj. Govorice o nesoglasjih zakonskega para Osbourne je takrat dodatno razplamtela tudi njuna hčerka Kelly, in sicer s svojimi statusi na Twitterju. "Zakaj mora imeti vsaka družina enega člana, ki ignorira vse okoli sebe in se noče izboljšati?" se je med drugim spraševala na priljubljenem družabnem omrežju.

Kmalu zatem se je oglasil tudi jezični Ozzy, ki je sicer zanikal govorice o bližajoči se ločitvi, a se je hkrati opravičil svoji družini, ker se je spet vdal alkoholu in mamilom. Na Facebooku je napisal, da je zadnje leto in pol znova preživel v peklu odvisnosti. Svoji družini se je opravičil zaradi 'prismojenega vedenja' in dodal: "Da ne bi bilo pomote, s Sharon se ne ločujeva."

Ultimat

Ločitve morda res ne bo, a le če bo Ozzy dovolj priden. Sharon mu je namreč pred kratkim postavila ultimat, ki ga sama jemlje izjemno resno - vnovično skupno življenje je mogoče samo in edino v primeru, da Ozzy privoli v nenapovedana testiranja za mamila in alkohol. "Če tega pogoja ne sprejme, vrnitev v normalno življenje ni mogoča," je odločna Sharon, Ozzy pa je menda ves skrušen takoj privolil.

"Ozzy bo storil vse, kar Sharon zahteva od njega, samo da ga sprejme nazaj," je za spletno stran Showbiz Spy povedal dobro obveščeni vir in dodal: "Ne more prenesti življenja brez nje, a Sharon ga je opozorila, da ne bo več prenašala njegovega drogiranja ali opijanja za svojim hrbtom." Če bo Ozzy samo za trenutek popustil, bo Sharon takoj pobrala kovčke in odšla iz skupnega doma. Da bi bila mirna in trdno prepričana, da je povsem čist, pa je težavni roker pristal privolil v njen predlog, da občasno in nenapovedano opravi test za opiate. Med recidivom se je Ozzy namreč vrnil k svojim nevarnim razvadam iz starih rokerskih dni.

Goltal je ogromno tablet, ki jih je poplaknil z velikanskimi količinami alkohola, predvsem piva in žganja. Prav mu je prišlo vse, kar je vsebovalo alkohol in se je v določenem trenutku pač znašlo v dosegu njegovih rok. Sharon mu je sporočila, da je dobro zanj, da je trezen in 'čist' že mesec in pol, a da se ne bo vrnila v njegov objem, dokler ne bo vsaj tri mesece brez vseh opiatov. "Sharon je uničil njegov zadnji recidiv, ki ga ni pravočasno opazila, zato zdaj noče več tvegati," je še pojasnil vir.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri