Osebna drama pop princeske

Ko so pred očmi svetovne javnosti na nosila naložili Britney Spears in jo, vsaj strokovnjaki so trdili tako, pod vplivom še neznanih opojnih substanc odpeljali v bolnišnico v Los Angelesu, se je morda začel dokončno odvijati klopčič skrivnostnih zlomov mlade ženske, ki je nekoč izjavila, da želi nedolžnost izgubiti šele kot zakonska žena.

14. 1. 2008

Britney se je prvič javno zlomila predlani junija, prve januarske dni letošnjega leta pa je bilo zdravnike strah, da si bo storila kaj hudega.

15. junij 2006

Popolnoma razkuštrana, objokana in noseča drugič v dveh letih je Britney v intervjuju z Mattom Lauerjem za rubriko Dateline na televizijski postaji NBC zagovarjala svojo poroko s Kevinom Federlinom, nekdanjim plesalcem v svoji spremljevalni skupini.

24. november 2006

Le nekaj tednov po vložitvi zahteve za ločitev od Federlina so fotografi v nočnem lokalu Hyde's Lounge and Les Deux ujeli Britney brez spodnjih hlačk. Ni bilo prvič. Ni bilo zadnjič.

16. feburar 2007

Vstopi v frizerski salon v Los Angelesu in si sama pobrije glavo do golega.

20.–23. februar 2007

Prijavi se, odjavi in znova prijavi na kliniko Promises v Malibuju za odvajanje od odvisnosti.

23. februar 2007

Z dežnikom napade paparaca in se pozneje opraviči, češ da se je pripravljala na filmsko vlogo in jo je malo zaneslo. Za mesec dni znova odide v Promises.

20. marec 2007

Odjavi se iz centra Promises.

19. julij 2007

Med snemanjem fotografij za tednik OK! se vede popolnoma zmedeno in odide na

stranišče, ne da bi prej zaprla vrata. Urednica Sarah Ivens pozneje izjavi, ‘da je več kot očitno, da Britney potrebuje pomoč’.

6. avgust 2007

Med parkiranjem pred lekarno, v katero se odpravi po vitamine, se zaleti v parkirano vozilo, kar posnamejo paparaci. Ne pusti sporočila.

9. avgust 2007

Njeni uslužbenci zaupajo novinarjem, da so njene materinske sposobnosti obupne, kar ji nikakor ne pomaga v boju za skrbništvo nad sinovoma Jaydenom Jamesom in Seanom Prestonom.

9. september 2007

Nastop na ameriških nagradah MTV se ji popolnoma ponesreči.

15. oktober 2007

Zglasi se v zaporu Van Nuys, kjer zaradi incidenta med parkiranjem odda prstne odtise.

18. oktober 2007

Sodišče ji odvzame pravico do druženja s sinovoma, ker se namerno izogne obisku sodnika.

8. november 2007

Federlinovi zastopniki na sodišču trdijo, da se je Britney izognila osmim (od 14) testom o (ne)uporabi drog. Paparaci jo zalotijo, ko z avtom prevozi rdečo luč na semaforju s sinovoma na zadnjih sedežih.

18. november 2007

V zahodnem Hollywoodu se odpravi v Hustler Store in sredi trgovine pomeri moške spodnje hlače.

4. december 2007

Oddelek za družinsko skrb za otroke v Los Angelesu na 300 straneh 'obdela' njene materinske (ne)talente.

2. januar 2008

Njeni pravni zastopniki zahtevajo, da se Britney odstrani iz razprave o skrbništvu zaradi prekinjene komunikacije z nekdanjim možem.

3. januar 2008

Iz njene hiše v Los Angelesu pokličejo policijo, saj pevka ne želi vrniti sinov. Odpeljejo jo na psihiatrični oddelek bolnišnice v Cedars – Sinai Medical Center, kjer ugotovijo, da je zadrogirana.

4. januar 2008

Drama se nadaljuje, Britney zagrozi, da si bo kaj naredila.

Danes?

Čeprav se zdi, da je Britney vseeno za to kar se piše in govori o njej, to medijev ne zaustavi. Njeni kolegi glasbeniki in nekdanji znanci pa prav tako ne skoparijo s svojimi mnenji na njen račun ...