Oriana Girotto razkrila, kakšen je njun odnos s Ksenijo Benedetti (ženo njenega bivšega)

Takšni odnosi niso nikoli enostavni. ❤️

Oriana Girotto razkrila, kakšen je njun odnos s Ksenijo Benedetti (ženo njenega bivšega) (foto: Goran Antley) Goran Antley
25. 11. 2021

Le malo ljudi ima s partnerji svojih bivših dober odnos, a kot je videti, se lepotica Oriana Girotto s srčno izbranko svojega bivšega, Borisa Cavazze, odlično razume.

Še več, Oriana, ki ima z igralcem Borisom Cavazzo skupaj sina, pravi, da imajo vsi zares dobre odnos.

Po novici o skupni hiši zdaj Nina in Ambrož (Kmetija) pričakujeta tudi naraščaj??!

"Ja, zelo dober. Zdi se, da je zelo pomembno, če se odločiš za otroka, da ga imaš z nekom, ki ga ceniš. Ne moreš imeti otroka z nekom, ki ga ne spoštuješ. Vendarle moraš malo premisliti. Še vedno ostaja prijateljstvo, v tem je smisel," je povedala za Siol in dodala, da sta tako Boris, kot Ksenija, za njunega Aleksa odličen vzor.

"Tako je, na drugi strani je tudi Ksenija (Benedetti, žena Borisa Cavazze, op. a.), ki je bila profesorica glasbe. Super je z Aleksom, res, krasna. Da, res je dobro preskrbljen z vzorniki. Fino je.

Če karkoli ne bi bilo jasno, se je treba o tem pogovarjati, in mi smo se vedno pogovarjali, tudi s Ksenijo. Če bi se pri Aleksu slučajno pojavila kakšna težava, se vedno pogovarjamo, nikoli pa si ne prikrivamo stvari."

Kako lepo, se strinjaš?

Takšen je odnos med Niko Čukur in Katarino Benček po komentarjih v oddaji Vražje dame

Fotografije: Stane Jerko, Goran Antley, POP TV