Oprah je zapustila mladega ljubimca

Oprah velja za eno najvplivnejših žensk današnjega časa. Je nesporna kraljica ameriških pogovornih oddaj in na vrhu seznama slavnih osebnosti, ki v dobrodelne namene darujejo največ. Samo lani je za zdravstvene in izobraževalne programe prispevala več kot 35 mili­jonov evrov.

18. 10. 2008

V zadnjem času pa 54-letna Oprah ni polnila stolpcev zaradi svoje dobrodelnosti ali pogovornih oddaj, temveč zaradi prešuštva.

Vzela si je 16 let mlajšega

Že več kot 20 let je v zvezi s poslovnežem, 57-letnim Stedmanom Grahamom, ki jo je nekaj let po začetku njune zveze zaprosil za roko, a ga je zavrnila. Očitno pa si je dama zaželela nekaj popestritve in je Grahama zamenjala za 16 let mlajšega lepotca, igralca Tylerja Pe­rryja. Z njim se je odpravila na romantične počitnice in vsi so že mislili, da je z Grahamom nepreklicno konec.

Ni ga boljšega od Stedmana

Potem pa se je kar na lepem s svojim bivšim partnerjem pojavila na praznovanju njegovega rodnega mesta, kjer Graham vsako leto organizira veliko zabavo. Držala sta se za roke in delovala zelo zaljubljeno. Oprah je tudi velikodušno podarila 200 tisoč dolarjev za šolske štipendije v mestni šoli.

“Oprah dobro ve, da ne bo nikoli več našla moškega, kot je Stedman,” je po­vedala njena dobra prijateljica. Verjetno res ne, glede na to, da ji še vedno zvesto stoji ob strani, čeprav je z njo prestal že marsikaj: od diet do njenih depresij in dejstva, da noče otrok.

Stedman je tudi edini človek, ki si upa Oprah v obraz povedati, kaj si misli. Večkrat ji reče, da je s svojim obnašanjem prav smešna in naj se že enkrat zresni. In to ženski, ki jo poslušajo milijoni in je znana po tem, da nima dlake na jeziku.

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri