Opa! Zvezdnik filma Vroči Mike ima s slačenjem bogate izkušnje

Channing Tatum, ljubljenec žensk in zvezdnik komične drame Vroči Mike XXL, ki jo lahko gledamo v naših kinih, si lahko predstavlja, da bi spet delal kot slačifant.

S striptizom si je služil kruh! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2015

Preden je 35-letni ameriški igralec, filmski producent, plesalec in model Channing Tatum leta 2005 nastopil v svojem prvem filmu, športni drami Trener Carter, si je denarce služil kot slačifant v nekem nočnem klubu na Floridi, natančneje v Tampi.

Leta 2012 se je spet razgalil, a ne v kakšnem striptiz baru, ampak kar pred kamerami, saj je dobil vlogo v komični drami Vroči Mike.

"Nikoli ne reci nikoli," je v intervjuju za Vanity Fair odgovoril na vprašanje, ali bi se bil še danes pripravljen povzpeti na oder kot erotični plesalec, in dodal: "Ne bi mi bilo težko tega narediti še enkrat. Ali pa celo dvakrat."

Postavnega zvezdnika nekoliko moti le to, da delovna oblačila profesionalnega plesalca striptiza niso ravno udobna:

"Vsakič, ko sem si nadel tangice in se pripravil za oder, sem se vprašal, zakaj neki sploh počnem kaj takšnega. Res je neprijetno stati v tangicah pred tisoč ljudmi."

Nasmejal lepo soigralko

Prav nič neprijetno pa Channinga, ki s soprogo Jenno Dewan-Tatum vzgaja dveletno hčerkico Everly, ni gledati v tangicah, zato je seveda dobil vlogo tudi v nadaljevanju filma Vroči Mike, aktualni komični drami Vroči Mike XXL.

Snemanje tega filma je bilo zelo zabavno, o čemer ne nazadnje priča tudi dejstvo, da se Channingova lepa soigralka Amber Heard kar ni mogla nehati smejati.

Za njen napad smeha je poskrbel prav mišičasti Channing, ki ji je priredil vroči ples v naročju. "Na poskusnem snemanju so mi pokazali le nedolžno verzijo plesa v polovični hitrosti," je dejala soproga Johnnyja Deppa in razložila:

"Pravo verzijo sem videla šele takrat, ko so mi uredili pričesko ter make up in ko je bilo okoli mene tisoč kričečih statistov ... Številni izrazi na mojem obrazu so bili torej pristni. Ves čas se preprosto nisem mogla nehati smejati. Bilo je zelo zabavno!"

Amber

Mimogrede, Amber se za vlogo lahko zahvali prav Channingu, ki jo je osebno poklical in ji ponudil zanimiv posel. Res pa je, da 29-letnici takrat še ni bilo povsem jasno, kaj jo čaka.

"Ko sem se s Channingom prvič pogovarjala o tej sceni, je bil zelo obotavljiv. Njegov glas je bil izredno prijazen in previden. Vprašal me je: 'Bi imela kakšno težavo s tem, če bi ti moral zaplesati v naročju? Gre za pomembno stvar.' Jaz pa sem mu odgovorila z vprašanjema: 'Torej bom le sedela? To pa verjetno res ne more biti prav hudo?!' No, potem pa sem izvedela, kako hudo je lahko ..." je v smehu razkrila simpatična igralka, ki ji družbo v filmu med drugim delajo še Andie MacDowell, Jada Pinkett Smith in Joe Manganiello.