Oooo! Si že videla, kako LJUBKO družinico ima Ana Praznik (Delovna akcija)?

Pa iiiii, no! Mala Otja je prava navihanka, se strinjaš? 😍

Oooo! Si že videla, kako LJUBKO družinico ima Ana Praznik (Delovna akcija)? (foto: POP TV) POP TV
4. 9. 2019

Tudi ti rada spremljaš oddajo Delovna akcija, v kateri nekdanja Bepopovka Ana Praznik obnavlja domove Slovenk in Slovencev? 😍 Mi tudi!

Po tem, ko smo Ano na televiziji videli v objemu številnih družin, naj je tokrat zanimalo, k komu se Ana stiska doma. 🥰

Poglej, kako lepo družinico ima:

Ano doma čakata 3-letna hčerkica Otja in partner Peter, z našo novinarko pa je pred časom spregovorila o materinstvu in njihovih družinskih navadah. 

"Otja je po mojem mnenju najbolj kul otrok na svetu. Faca je. Posrečena, ali kako bi rekla. Kmalu bo stara tri leta in že zdaj ima odličen smisel za humor. Ničkolikokrat nas nasmeje s svojimi posrečenimi izjavami, ki si jih, če se le spomnim, tudi zabeležim," je povedala pred kratkim.

Spodaj pa si lahko pogledaš, kako je bil videti prvi dan, ko je Otja po počitnicah obiskala vrtec:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik) on

"Zagotovo nisem tip mame, ki komplicira. Tudi sicer ne kompliciram pogosto in se poskušam osredotočiti na res pomembne stvari. Tako tudi nisem komplicirala, ko je šla Otja v vrtec. Zaupam sistemu, v katerega smo vpisali otroka, in to se mi zdi ključno."

"Če nimaš zaupanja, verjetno hitro najdeš kaj, kar te zmoti, in kaj, kar ni po tvojih pravilih. Česar pa seveda ne moreš pričakovati. Dve vzgojiteljici na 14 otrok ni mačji kašelj. Jaz še svojo navihanko včasih komaj 'porihtam'," je novinarki zaupala svojo izkušnjo z vrtcem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik) on

Te zanima, kako ji vse uspe? Poglej, kaj je povedala: 

"Bom povedala kar iskreno: kar se tiče organizacije, sem kar jaz prevzela to odgovornost, ker moški niso ravno organizatorji. V redu, ena, največ dve stvari hkrati, potem pa se že konča. Ženske smo precej bolj spretne pri usklajevanju in, iskreno, je Petru tudi malo ustrezalo, da se mu ni treba s tem ukvarjati. (smeh)"

"Mislim, da je v vsaki družini tako. No, vsaj v teh, ki jih poznam jaz. (smeh) Peter je odličen kuhar, in to z veseljem počne, tako da je ta del njegova domena. Ostale gospodinjske obveznosti pa si porazdeliva in tudi Otjo že učiva, da so njene stvari njena odgovornost, zato mora vsak večer pred spanjem vse igrače pospraviti na svoje mesto. Seveda to počnemo prek igre, ampak je tudi ona vpeta v ta del. Sicer pa, če potegnem črto, tudi nam se vedno nekam mudi in nekam zamujamo".

Fotografije: Nejc Fon, POP TV

Preberi še: O, uau! Poglej fotke krasne VILE, v kateri živi Rebeka Dremelj

Priporočamo tudi: Uau! Poglej, kako KRASNA je poročna lokacija Teje in Janija (Cool fotr)