O-o! Razkrili so VRTOGLAV račun 'baby shower' zabave Meghan Markle (presenetilo te bo, kdo ga je poravnal!)

Mimogrede, Meghanina prijateljica, ki je bila na zabavi, je na televiziji razkrila VSE podrobnosti, ki jih do zdaj še nismo poznali. 😍

O-o! Razkrili so VRTOGLAV račun 'baby shower' zabave Meghan Markle (presenetilo te bo, kdo ga je poravnal!) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2019

Meghan Markle se je te dni mudila v New Yorku, kjer se je srečala s svojimi najbližjimi prijateljicami!

Pripravile so ji tudi prekrasen baby shower, o katerem smo pisali TUKAJ!

Povabljene so bile samo Meghanine najbližje prijateljice, s katerimi je tudi v Angliji v rednem stiku in jo v novem domu večkrat obiščejo. 

Poglej, kakšne rože so pripeljali za kraljevi baby shower:

Baby shower sicer ni bil čisto tradicionalen, saj Meghan spola otroka ni razkrila.

S princem Harryjem sta se namreč odločila, da ne želita izvedeti ali pričakujeta punčko ali fantka, ter se bosta pustila presenetiti vse do poroda. 

Baby shower bi naj torej bil predvsem eleganten, miren in namenjen temu, da Meghan poklepeta s svojimi prijateljicami. Kdo vse pa se ga je udeležil? 

Na njem se je zvrstilo kar nekaj zvezdniških imen, kot na primer žena Georgea Clooneya, Amal Clooney in vrhunska tenisačica Serena Williams, ki si je z Meghan zelo blizu. 

Udeležila se ga je tudi Meghanina soigralka v nadaljevanki "Suits" Abigail Spencer, manjkala pa ni niti Jessica Mulroney, ki je še danes njena osebna stilistka.

Koliko pa je vse skupaj stalo?

Poglej, kako fantastično je izgledala Amal Clooney, ko je prispela na baby shower:

Po zadnjih poročanjih bi naj samo Meghanina zabava stala kar 200.000 dolarjev! 😱

Ker je vojvodinja potovala v obe smeri z zasebnim letalom, to nanese še dodatnih 125.000 dolarjev. Ne smemo pa pozabiti še na suito, v kateri je bivala, ki na noč stane kar vrtoglavih 75.000 dolarjev. 

New Yorški izlet je torej v celoti stal skoraj dobrega pol milijona dolarjev!

A kot se je izkazalo, ima Meghan precej velikodušne prijateljice!

Tako baby shower, kot Meghanino bivanje je v celoti plačala Serena Williams. Zasebno letalo pa si je Meghan izposodila od neke druge prijateljice, ki je vse stroške letov poravnala sama.

Na zabavi pa je manjkalo kar nekaj pomembnih članic Meghaninega ožjega kroga. Manjkala je na primer njena svakinja Kate Middleton, ki je na smučanju z družino,  igralka Pryanka Chopra, ki se te dni mudi v Londonu in celo mama Doria.

Domneva se, da naj bi Meghan v Angliji imela še en babyshower, katerega naj bi se udeležile članice kraljeve družine in njene prijateljice iz Londona.

Je pa o sredinem baby showerju spregovorila ena izmed njenih prijateljic Gayle King!

Ameriška novinarka in pisateljica je na CBS jutranjem programu razkrila, da so se na zabavi imele odlično!

Ko jo je novinarka vprašala, kaj je bodoči mamici podarila, je Gayle ostala skrivnostna, saj je Meghan na showerju izrazila željo, da želi vsa darila odpreti s Harryjem doma!

Poglej del intervjuja z Gayle King, ko je govorila o Meghan:

Kaj pa so na zabavi počele?

Nekaj res zelo posebnega! Preizkusile so se v aranžiranju rož! Meghan ima zelo rada rože, zato so na baby shower pripeljali znanega newyorškega aranžerja, ki jim je pokazal osnove. In kaj je bilo pri vsem tem najlepše?

Vse šopke in ostale cvetlične mojstrovine, ki so jih ustvarile, je Meghan podarila v dobrodelne namene. Kot je povedala njena prijateljica Gayle: "To samo pokaže, da je skrbna in prijazna oseba, ki vedno misli na druge! Zlata oseba je!"

Našli smo tudi fotografije podarjenega cvetja, kar dokazuje gesto priljubljene vojvodinje:

Kako lepo! 😍

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Bodoča nevesta je postavila seznam zahtev, ki je ŠOKIRAL vse (tudi nas!)

Priporočamo tudi: Uaaaaau! Slovenca sta tokrat NAVDUŠILA Naomi Campbell. Preveri, s čim