OMG! Si že slišala, katere ZNANE OBRAZE bomo gledali v novi Kmetiji?

TU je 5 takšnih, ki jih že zelooooo dobro poznaš! #PestroBo

OMG! Si že slišala, katere ZNANE OBRAZE bomo gledali v novi Kmetiji? (foto: Bor Slana) Bor Slana
23. 9. 2018

Joel Srbu

Gledala si ga v Baru

V teh dneh so se mediji razpisali o njegovem komentiranju nove sezone resničnostne oddaje Bar, čeprav je sam že stopil pred televizijske kamere šova Kmetija.

V letu 2015 je s sotekmovalko Ivono v Baru poskrbel za veliiiiiko vročih trenutkov, po zaključku njunega sodelovanja pred kamerami pa se ljubezen med njima ni nadaljevala. Morda bo pa tukaj našel svojo boljšo polovico ...

Miha Kavčič

Gledala si ga na Kmetiji in v oddaji Bognedaj da bi crknu televizor

Miha je stari znanec resničnostnega šova Kmetija, saj smo ga prvič spoznali prav tam. Njegova zanimiva osebnost se je kasneje predstavila tudi v zabavni oddaji Bognedaj da bi crknu televizor, kjer je v družbi svoje družine in prijateljev komentiral zabavni program na slovenskih televizijah in znova dokazal, da je moški brez dlake na jeziku.

Anna Paynich

Gledala si jo v MasterChefu

Ekscentrično modno oblikovalko smo spremljali v zadnji sezoni oddaje MasterChef Slovenija, ko je nastopila na strani slovenskih estradnikov, kot v šovu, pa tudi v Kmetiji napoveduje, da ji bo največje težave povzročalo rokovanje z mesom, saj je sama vegetarijanka.

Ksenija Kranjec

Gledala si jo v Big Brotherju

Ko je bila svetlolasa Ksenija Kranjec del resničnostnega šova Big Brother, so o njenih posteljnih igricah pred kamerami vedeli praktično vsi. Čeprav je šov zapustila zelo hitro, si je z njim zagotovila prepoznavnost na celem Balkanu in kasneje nastopila tudi v šovu Parovi.

Denis Toplak

Gledala si ga v Kmetiji

Denis je zmagovalec resničnostnega šova Kmetija, tudi po zaključku sezone, v kateri je nastopil, pa je resničnostni šov podrobno spremljal tudi kasneje, saj smo ga v medijih zasledili tudi kot tesnega prijatelja zmagovalca sezone v 2016, Fakija.

Fotografije: POP TV, Bor Slana

Preberi še: FOTO: Tako je svoje prvo poletje s hčerko preživela Tina Maze

Priporočamo tudi: Pri Victoria's Secret so nas navdušili z izbiro nove manekenke (in tudi tebe bodo)!