OMG! Si vedela, da Jamie Dornan tudi noro dobro poje? Poglej si ta video!

Kariero Jamieja Dornana smo vzeli pod drobnogled in ugotovili (ne boš verjela!), da ima tip tudi neverjeten glasbeni talent. Nujno si oglej, kako je v živo odpel skladbo Fairytale (v članku spodaj) ...

OMG! Si vedela, da Jamie Dornan tudi noro dobro poje? Poglej si ta video! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 2. 2017

Pazi to! Bogataš, ki je obseden s spolnostjo, šerif, serijski morilec, modni privrženec IN(!) pevec v enem kosu. Poleg tega pa tudi ravno prav seksi in ravno prav čeden ... Ja, Jamie Dornan, najbolj priljubljen igralec ta hip, je lahko vse to.

V seriji Nekoč, pred davnimi časi je igral šerifa Grahama Humberta, kot serijskega morilca smo ga lahko ogledovali v televizijski seriji The Fall, v kateri je igral v vlogi preprostega in prijaznega Paula Spectorja, ki ponoči podleže ubijalskemu nagonu.

Kot obsedenca s seksom smo ga lahko spoznali v vlogi bogatega Christiana Greya iz 50 odtenkov sive in ga bomo spoznavali v najbolj pričakovanem filmu v tem letu, ki prihaja v naše kinematografe še ta teden - 50 odtenkov teme.

Jamie Dornan

Njegovo vroče telo smo lahko občudovali že pred leti, še čisto na začetku njegove kariere, ko se je preizkusil kot model za spodnje perilo blagovne znamke Calvin Klein (na fotografiji spodaj z Evo Mendes), Armani in Dior.

Jamie Dornan

No, preden pa je Jamie Dornan postal Christian Grey pa je poskušal narediti tudi veliki met v glasbenih vodah. Malokdo ve, da je Jamie glasbenik, del folk dueta Sons of Jim, ki ga sestavlja skupaj z Davidom Alexandrom.

Jamie Dornan

Priporočamo poslušanje njune skladbe z naslovom My Burning Sun tukaj:

Moraš pa slišati tudi čutno skladbo, naslovljeno Fairytale. (Mimogrede, že cel dan jo imamo na 'repeat'.)

Oglej si video za Fairytale spodaj:

Preberi še: Jamie Dornan: Tega zagotovo nisi vedela o njem

Oglej si tudi: FOTOGALERIJO: Jamie Dornan, si to res ti?

Priporočamo tudi članek: Kako zjutraj prebuditi svoje telo in ga pripraviti na nov dan?