OMG! S TEMI super zvezdniki po novem žurata Luka Dončić in Anamaria Goltes

Luka je pred kratkim praznoval svoj 21. rojstni dan in na njegovi zabavi se je trlooo znanih obrazov! 🥳

OMG! S TEMI super zvezdniki po novem žurata Luka Dončić in Anamaria Goltes (foto: https://www.instagram.com/anamariagoltes/) https://www.instagram.com/anamariagoltes/
6. 3. 2020

Luka, vse najboljše! 

Prejšnji teden se je v Miamiju odvila za Slovenijo najbolj pričakovana tekma lige NBA med ekipama Miami Heat, v kateri igra Goran Dragić, in Dallas Mavericks, v kateri blesti Luka Dončić.

Zvezdnik Dallasa pa je v Miamiju praznoval tudi svoj 21. rojstni dan, kar pomeni, da je sedaj tudi v Ameriki polnoleten. Pomembni obletnici primerno je seveda sledila velika in razkošna zabava, katere se je udeležila tudi njegova srčna izbranka (in Cosmo dekle z naslovnice) Anamaria Goltes.

Luka je sicer ob pogovoru z novinarji povedal, da zanj ta rojstni dan ni nič posebnega, saj v Sloveniji postanemo polnoletni z 18. leti, kljub vsemu pa se je zabaval, kot že dolgo ne.

Preberi še:

Luka in Anamaria sta se vso noč zabavala v družbi ekipe Dallasa in ostalih prijateljev, pridružila pa so se jima tudi velika imena ameriške glasbene scene. Beri dalje! 😉

Poglej si video razkošne zabave, ki so jo za Luko pripravili v znanem klubu iz Miamija: 

Na rojstni dan je bil povabljen tudi ...

... Goran Dragić, ki pa se zabave ni mogel udeležiti, saj se je pripravljal na novo tekmo, ki se je odvila že kar naslednji dan.

Z Luko so tako nazdravili še Anuel AA, Bad Bunny in zvezdnica Becky G, ki s svojimi glasbenimi hiti, kljub mladim letom, osvaja svetovne lestvice kot za šalo.

Luka in Anamaria, drugo leto pride še Cosmo ekipa, a velja?

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kate Middleton v ZARI našla hlače, ki jih lahko oblečeš KAMORKOLI

Priporočamo tudi: Kaj se dogaja?! Meghan Markle tokrat BREZ Harryja na najprestižnejši dogodek leta!