OMG! Poglej, komu je bila v originalu namenjena skladba Britney "Hit me, baby, one more time"

Na Cosmopolitan.co.uk smo odkrili 5 legendarnih glasbenih komadov, ki so bili v originalu napisani za druge izvajalce. Torej, ne tiste, ki jih danes dejansko izvajajo.

OMG! Poglej, komu je bila v originalu namenjena skladba Britney "Hit me, baby, one more time" (foto: PrtSc Cosmopolitan.co.uk) PrtSc Cosmopolitan.co.uk
23. 2. 2017

1. Britney Spears: 'Baby One More Time'

V originalu za: TLC

Prva skladba Britney Spears "Hit me, baby, one more time ...", verjetno tudi njena najbolj odmevna skladba vseh časov, je bila dejansko sprva napisana za glasbeno skupino TLC. "Pesem nam je bila všeč … Ampak ni ravno 'TLC komad'," so povedale TLC punce.

2. Drake: 'Find Your Love'

V originalu za: Rihanna

Dejstvo dokazuje, da sta Drake in Rihanna povezana. Ko je Drake prvič slišal skladbo 'Find your love', ki je bila sprva napisana za Rihanno, je dejal producentu No I.D.-ju, da želi to glasbeno delo  zase.

3. Rihanna: 'Umbrella'

V originalu za: Britney Spears

Pravzaprav gre pri vsem tem za dokaj zapleten proces posojanja/podarjanja pesmi, kajne? Spet smo pri Britney. Tricky Stewart, avtor glasbene uspešnice 'Umbrella', je imel pri pisanju skladbe sprva v mislih Brit, a je ta delo zavrnila. Namesto nje pa jo je nato uspešno v svet poslala Riri.

4. Faith Evans: 'I Love You'

V originalu za: Jennifer Lopez

"Skladba bi skoraj končala na albumu J.Lo," pravi Faith Evans. A se je situacija tik pred realizacijo nekoliko obrnila. 

Kaj meniš, bi bilo bolje, če bi skladba pristala na glasbenem albumu Jennifer Lopez?

5. Beyonce: 'Irreplaceable'

V originalu za: Chrisette Michele

Ja, težko je verjeti, ampak tudi kraljica Beyonce je včasih druga izbira. Ne-Yo je 'štiklc' sprva ponudil Chrisette Michele, vendar je pevka dejala, da je skladba sicer 'kul', a da to ni ona. Stvari se resnično vedno izidejo tako, kot je treba.

Preberi še: FOTO: 'Selfie' je preteklost! Svetovne zvezdnice zdaj prisegajo na TA Instagram trend in Zakaj so Rusinje videti tako dobro? Spoznaj "ruski ubijalec maščob"!

Priporočamo tudi: Horoskop: Kaj vam napovedujejo zvezde za zaključek tega meseca?