Henrikova sestra iskreno o njegovi preteklosti! (in krivici, ki mu je bila storjena)

Simpatija oddaje The biggest loser Slovenija je - čeprav brez iskric - brez dvoma tista med Henrikom in Indiro in prav zato je vsaka podrobnost iz njunih življenj vsaj tako zaželjena kot vroče žemljive na nedeljsko jutro.

Henrikova sestra iskreno o njegovi preteklosti! (in krivici, ki mu je bila storjena) (foto: Blaz Vatovec) Blaz Vatovec
14. 11. 2017

V ospredju simpatija

Zgodba o tem, kako je Indira že na začetku zapečatila usodo ljubezni z vztrajnim pravnikom Henrikom je dobro poznana vsakemu ljubitelju šova The biggest loser in vsi lahko verjetno potrdimo tudi, da svoje simpatije do Indire še kar ne more skriti.

Indira Ekić
Njegovo srce je že na začetku ujela svetlolasa Indira.

Kot pa je novinarju revije Nova povedala Henrikova sestra Silvana, je to del njegovega značaja že vse od otroštva.

"Ni zahajal v diskoteke kot njegovi sovrstniki. Raje je prebiral knjige. Morda zaradi tega tudi ni tako vešč obnašaja v družbi kot ostali tekmovalci,"

je o preteklosti brata povedala Silvana in dodala, da Henrik do zdaj še ni imel resne punce, da ga doma čaka pa veliko prijateljic.

Henrik je na dobri poti da ponovno izgubi odvečne kilograme, saj jih je v prvem tednu izgubil že več kot deset.

'Indira je odreagirala preburno'

Seveda pa aktualna simpatija ni mogla niti mimo Silvane, ki pa je priznala, da je zanjo Indira odreagirala preburno. Po njenem mnenju si Henrik zasluži boljše dekle od nje, vendar da pa nikogar ne želi obsojati, saj Indire še ni imela priložnost spoznati. 

"Henrik je pač takšen, da pove kar si misli, brez ovinkarjenja. Nikomur ni nikoli želel nič slabega, da se ga zdaj prikazuje v takšni luči ni lepo. Vedno je veliko prebiral in tako dobil informacije. Verjamem, da tudi zdaj v šovu ne govori na pamet,"

je še povedala.

Presenečenje iz preteklosti

In ko smo tako, čisto ležerno brskale po Facebook profilih tekmovalcev, smo med drugim naletele tudi na fotografijo Henrika in izustile le velik in debel 'O moj bog!'

Tako je Henrik izgledal pred približno osmimi leti, ko je tudi prvič tehtal manj kot 100 kilogramov. Pred začetkom šova so mu strokovnjaki izmerili malce več kot 170 kilogramov,  že v prvem tednu pa je izgubil več kot deset kilogramov zato ni dvoma, da bo tudi tokrat uresničil svoje cilje!

Fotografije: Planet TV, Facebook Henrik Lutz, Facebook Indira Ekić

Preberi še: Tina Maze JE noseča! Poglej, s kakšno ljubko fotko je potrdila novico …

Priporočamo tudi: Alenka Košir razkrila (in prvič objavila fotko) svojega novega izbranca!