OMG! Po spletu zaokrožil posnetek SEKSI akcije Meghan Markle in TEGA zvezdnika (video)

Tole je zelo ... khm ... nazorno! 🙊 Le kaj je na to rekel Harry?

OMG! Po spletu zaokrožil posnetek SEKSI akcije Meghan Markle in TEGA zvezdnika (video) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2021

Če si mislila, da o Meghan Markle že vse veš, te bo tale posnetek prepričal v nasprotno! Obljubimo, tega reeees nisi pričakovala!

Preden je Meghan spoznala Harryja, je pridno delala na svoji igralski karieri, ki je s sila uspešno serijo “Nepremagljivi dvojec” dobila tisti pravi zalet za svetlo zvezdniško prihodnost!

Pred tem se je vrsto let preizkušala v takšnih in drugačnih vlogah, ena izmed njena prvih večjih pa je bila precej zanimiva! Svojega soigralca je namreč morala oralno zadovoljiti! V sklopu zaigranega prizora, seveda, nikakor ne zares!

Poglej si noro žgečkljiv posnetek Meghan Markle v seriji 90210, ki je te dni preplavil splet:

Ufffffff, tole pa je prav sočno, se strinjaš? 🔥

Da, Meghan je tista v avtu s sklonjeno glavo, v posnetku pa s soigralcem Dustinom Milliganom zelo prepričljivo odigrata rahlo neroden prizor. Britanska kraljica si zagotovo niti v sanjah ni mislila, da bo vnukova žena kdaj na televiziji tiščala glavo v soigralčevo mednožje.

Vojvodinjina prva velika vloga je sicer bila v zelo priljubljeni seriji 'Splošna bolnišnica', zaigrala pa je tudi v nadaljevankah 'CSI: New York' in 'CSI: Miami'. Za njene prve res žgečkljive prizore so se mnogi kritiki strinjali, da je zmožna veliko več kot to in očitno so imeli prav!

Nas pa predvsem bolj zanima, kaj je na vse to rekla Harryjeva družina. Uf, prvo družinsko srečanje je res moralo biti zanimivooo!

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Rebeka Dremelj objavila najbolj ZALJUBLJENO fotko doslej in požela val navdušenja (poglej, ZAKAJ)

Priporočamo tudi: Si prebolela koronavirus? Strokovnjaki se KONČNO strinjajo, kako dolgo smo v resnici IMUNI