OMG! Našle smo papir, na katerem so zapisane ŠTEVILNE podrobnosti družinice Sussex

Kaaaaaj? Meghan Markle ni več vojvodinja, ampak ... 🙊

OMG! Našle smo papir, na katerem so zapisane ŠTEVILNE podrobnosti družinice Sussex (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2019

Nov član kraljeve družinice Archie, sin Meghan Markle in princa Harryja, je na svet prijokal 6. maja in popolnoma raznežil svetovno javnost.

Gre za edinstven primer v kraljevi družini, saj ima Archie kar dva državljanstva, ameriškega po mamici in britanskega po očku, hkrati pa je fantek tudi prvi kraljevi član mešane rase.

Zdaj pa na dan prihaja še več podatkov, med drugim tudi to...

... da se Meghanina želja o domačem porodu žal ni uresničila, saj je morala kljub vsemu oditi v porodnišnico. Rodila je v zasebni bolnišnici Portland v Westminstru.

Sicer pa Archie ni edini kraljevi član, ki se je rodil v omenjeni porodnišnici. Tam sta namreč na svet prijokali tudi sestrični njegovega očka, princesi Beatrice in Eugenie.

TO je dokument, ki je razkril podrobnosti o rojstvu princa Archieja:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Birth Certificate @sussexroyal Archie Harrison Mountbatten-Windsor was born at Portland Hospital . nofficial account, No hate speech, all the haters are blocked! . Follow @babysusexroyal For more updates! . . . . . . #dukeandduchessofsussex #dukeandduchessofsussexstyle #princeharry #dukeofsussex #duchessofsussex #duchessofsussexstyle #duchessmeghan #princessmeghan #meghanmarkle #meghanandharry #princeandprincess #babysussex #britishroyalfamily #sussexsquad #follow #royalfamilysquad #cambridgesquad #like #royalfamilysquad #royals #britishroyals #royalwedding

A post shared by 𝐀𝐫𝐜𝐡𝐢𝐞 𝐇𝐚𝐫𝐫𝐢𝐬𝐨𝐧 𝐌𝐨𝐮𝐧𝐭𝐛𝐚𝐭𝐭𝐞𝐧 (@babysusexroyal) on

Gre za rojstni list malega princa, ki pa razkriva še eno ZELOOOOO zanimivo podrobnost!

Na njem lahko namreč tudi opazimo, da je uradni poklicni naziv Meghan "princesa". Naziv je vojvodinja pridobila s poroko. Kaaaaaj?

Rojstni list razkriva še, da sta mlada starša potrebovala 11 dni, da sta Archieja uradno registrirala in dokument je bil podpisan s strani princa Harryja.

Poklic princese - to pa je zanimiv poklic, se strinjaš? ;)

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: Kim Kardashian je razkrila (nenavadno) ime njunega četrtega otroka

Priporočamo tudi: Uaaaaau! TA torbica bo hit letošnjega poletja (+ 3 TOP Insta stajlingi)